Kundeavisogtilbud.no-app

Vår app fra Kundeavisogtilbud.no viser deg alle gjeldende brosjyrer fra både store og små butikker i Norge. Ikke bare alle supermarkeder og byggevarebutikker, men også av el-butikker, motebutikker, leketøysbutikker, databutikker, apotek og mye mer. Vi har til og med listet opp de fleste lokale butikkene for deg! Hvis du vil lagre en spesifikk butikk som ditt favoritt, klikker du bare på hjertet for å legge den til din personlige liste. På denne måten vil du alltid være den første som får vite om tilbud fra favorittbutikkene dine og samtidig samle kundeavisene som du er interessert i.


Leter du etter et tilbud på en bestemt vare eller produkt? Disse finner du også raskt i appen vår ved å velge produktet i menyen. Dette gir deg en oversikt over kundeavisene som inneholder dette produktet, til hvilken pris og hvor lenge tilbudet gjelder. Ofte kan du velge varen i kundeavisen med bare ett klikk, deretter kan du enkelt bestille den fra nettbutikken. Du kan selvfølgelig også lagre tilbud ved å bruke vår lagringsfunksjon nederst i nettleseren. Du kan da enkelt finne dem eller sammenligne dem med andre tilbud.


Hvorfor velge APP til Kundeavisogtilbud.no:

  • Norges største tilbudsoversikt med alle kundeavisene
  • Kundeavisappen for iPhone og iPad
  • Alltid de nyeste kundeavisene, alltid de første til å være online.
  • Både nasjonale og regionale kundeaviser
  • Velg nye kundeaviser, populære kampanjer, kupongtips eller nesten utgåtte tilbud
  • Se kundeaviser etter kategori eller butikk, eller velg et tema < /li>
  • Favorittene dine er tydelig ordnet sammen
  • Se også magasiner, brosjyrer, kataloger eller lookbooks
  • Lagre tilbud og lag din egen handleliste.
  • Adresser til butikker nær deg som er åpen nå.


Fordi vi er uavhengige, kan vi tilby deg alle kundeaviser, både nasjonalt og lokalt, uten begrensninger. Vårt motiverte team er online hver dag for å være det første som legger ut de nyeste kundeavisene og kampanje på nettet for deg. Og fordi vi ikke deler ut papirbrosjyrer, er vi også miljøvennlige! Det er en fordel for både deg og planeten.


Vil du hjelpe oss å bli bedre? Send oss ​​dine kommentarer, tips og spørsmål til: [email protected] . Vi er selvfølgelig også veldig glade for dine anmeldelser og tilbakemeldinger. Kundeavis og tilbud appen er laget av Kundeavisogtilbud.no, det mest komplette kundeavisnetverket i Norge. Med alle kundeaviser, tilbud, rabatter og kampanjer, fra A til Å og mange fordeler for deg!

Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen