Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Fiskars adresser og åpningstider

Se alle Fiskars adresser og de tilsvarende åpningstidene til Fiskars i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Fiskars i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Fiskars kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Fiskars i din by eller område, kan vi også henvise til Fiskars nettsiden.

Spørsmål og svar om Fiskars

Hvor finner jeg en Fiskars butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Fiskars butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Fiskars butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Fiskars nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Fiskars butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Fiskars filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Fiskars butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Fiskars har butikker i for eksempel Fagernes, Fagerstrand og Fetsund.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Fiskars?

Fiskars har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Bygg har filialer i for eksempel Fagernes, Fagerstrand og Fetsund. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Fiskars butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen