Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Home & Cottage adresser og åpningstider i Strømmen

Her finner du alle Home & Cottage adresser og tilsvarende åpningstider til Home & Cottage i Strømmen. Nå kan du alltid sjekke om Home & Cottage nær deg er åpen i Strømmen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den nyeste Home & Cottage kundeavisen i Strømmen og aktuelle tilbud, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Home & Cottage i Strømmen eller i nærheten, kan vi også henvise deg til Home & Cottage nettsiden.

Spørsmål og svar om Home & Cottage

Finnes det en Home & Cottage butikk i Strømmen?

Du finner flere Home & Cottage butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Home & Cottage butikk i Strømmen eller nær deg? Vi har samlet alle Home & Cottage adresser i Strømmen. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Strømmen for å finne den nærmeste Home & Cottage butikken. Sørg for å sjekke Home & Cottage butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Home & Cottage i Strømmen åpen akkurat nå?

Home & Cottage butikken i Strømmen har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Strømmen filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Home & Cottage i Strømmen?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 19-02-2024 til 25-02-2024 er gyldige i Home & Cottage-butikken din i Strømmen. De beste tilbudene på Home & Cottage Strømmen er: XOV Premium 10 kontinental, Jensen Majestic kontinental og Bekant Understell for bordplate, hvit, 120x80 cm.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Home & Cottage i Strømmen?

Du kan enkelt sjekke Home & Cottage åpningstider i Strømmen ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Home & Cottage butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Home & Cottage i Strømmen?

Home & Cottage har alltid interessante tilbud, som XOV Premium 10 kontinental, Jensen Majestic kontinental og Bekant Understell for bordplate, hvit, 120x80 cm, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Home & Cottage i Strømmen. Dessverre er det ikke alltid en Home & Cottage butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Strømmen.
Hvis det ikke finnes Home & Cottage i Strømmen, kan du søke på lignende butikker i Møbler og Interiør kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Home & Cottage på søndag?

Åpningstidene til Home & Cottage i Strømmen vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Home & Cottage butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Home & Cottage i tider som jul og nyttår?

Home & Cottage er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Home & Cottage variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Home & Cottage for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Home & Cottage i Strømmen?

Vi forstår at du ønsker å motta din Home & Cottage bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Home & Cottage er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Home & Cottage nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 19-02-2024 til 25-02-2024, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen