jem & fix
jem & fix

Bord/benkesett

Dette tilbudet er utgått!
Aktuelle Bord/benkesett tilbud fra jem & fix kundeavisen. Sjekk de siste Bord/benkesett kampanjer og nyt de beste Bord/benkesett tilbude til den billigste tilgjengelige prisen.
Gyldig: 27 mar. 2022 til 2 apr. 2022
Pris og betingelser som angitt i jem & fix kundeavisen eller jem & fixwebsite er ledende.
Se aktuelle tilbud her
Aktuell jem & fix kundeavis
Ny
non-favorite-icon favorite-icon

jem & fix Kundeavis

Gyldig i 1 uke

Bord/benkesett Tilbud og nettkampanjer, rett fra den aktuelle jem & fix kundeavisen

Denne Bord/benkesett er nå på tilbud hos jem & fix. Sjekk den siste jem & fix kundeavisen, fullt av konkurransedyktige tilbud og rabatter. Kjøp Bord/benkesett online via jem & fix-nettstedet eller kjøp det for den beste tilgjengelige prisen i en butikk nær deg. Kundeavisogtilbud.no samler alltid de beste Bord/benkesett tilbudene, spesielt for deg. Vil du være den første som vet om kampanjer? Klikk på bjelleikonet og motta en gratis varsel når produktet er på tilbud eller i kundeavisen.

Er det en kampanje på Bord/benkesett i neste ukes jem & fix kundeavisen?

Når er Bord/benkesett på tilbud? eller "Jeg vil vite om Bord/benkesett vil bli på tilbud neste uke?" Dette er veldig vanlige spørsmål. Mange lager en handleliste eller ønskeliste med produkter som de ønsker å kjøpe i fremtiden. Derfor legger vi alltid ut neste ukes kundeavis først. Så ser du nøyaktig om du må vente en stund før du kjøper eller om du skal få det til den billigste prisen. Følg med på nettsiden vår for å se neste ukes kundeavis og sjekk om det finnes et tilbud på Bord/benkesett.

Vil det være en kampanje som inneholder Bord/benkesett neste uke?

I hvilken butikk vil Bord/benkesett være på tilbud neste uke? Dette er noen av spørsmålene vi får mye. Det er bare normalt, ingen liker å betale for mye! Teamet vårt jobber hver eneste dag med alle fremtidige kundeaviser og tilbud for å samle dem online så snart som mulig. Så du kan tilpasse handlelisten din ikke bare med denne ukens tilbud, men også med neste ukes tilbud. Sørg for å sjekke neste ukes jem & fix kundeavisen, noen av tilbudene er kun tilgjengelig neste uke eller i nettbutikk.

Spørsmål og svar om Bord/benkesett

Hvor finner jeg den beste prisen til Bord/benkesett?

Dette tilbudet kan finnes i forskjellige butikker. Ta en titt på alle produkter for å få det billigste Bord/benkesett. Hvis du vil finne ut om dette produktet har en større rabatt i en annen butikk, sjekk kategorien 'Bygg'. Du vil sikkert se disse tilbudene også: Kalvehave bord, Kalvehave bord & Sammenleggbart bord 180x76x74 cm.

close-icon close-icon

Hva er prisen på Bord/benkesett under kampanjen?

Prisen på Bord/benkesett finner du øverst på siden, sammen med datoene da tilbudet er tilgjengelig. Du kan sjekke prisen i gjeldende jem & fix Kundeavis eller på jem & fix nettsiden, hvis du vil. Kampanjer og spesial tilbud gir deg en sjans om å kjøpe jem & fix produkter til den laveste prisen.

close-icon close-icon

Hvor kan jeg finne lignende tilbud fra jem & fix?

Er kampanjen Bord/benkesett ikke helt det du ser etter, eller er tilbudet utgått? Du kan alltid se jem & fix Kundeavis fra 02-12-2023 til 09-12-2023 for å finne kampanjer og tilbud på jem & fix.

close-icon close-icon

Er dette den beste rabatten for Bord/benkesett hos jem & fix?

Se etter det billigste produktet blant alle forskjellige tilbudene! Hvis du vil vite om jem & fix har den beste rabatten for Bord/benkesett, kan du sammenligne den med andre butikker på emnesiden.

close-icon close-icon

Hvilke andre lignende tilbud har jem & fix?

Hvis du ser etter andre tilbud enn Bord/benkesett kampanjen, ta en titt på jem & fix Kundeavis fra 02-12-2023 til 09-12-2023. Noen eksempler på andre tilbud er: Kalvehave bord, Kalvehave bord & Sammenleggbart bord 180x76x74 cm.

close-icon close-icon

Er alle kampanjene tilgjengelig i nettbutikken?

De fleste tilbudene er tilgjengelig i nettbutikken også. For å finne ut om Bord/benkesett er tilgjengelig online på jem & fix, ta en titt på jem & fix nettsiden. Merk at noen butikker på nettsiden vår selger kun på nett, eller har kun en fysisk butikk. Finn mer informasjon på jem & fix nettsiden.

close-icon close-icon

I hvilken kategori finner jeg denne kampanjen?

Bord/benkesett kampanjen finner du i kategorien Bygg. Klikk på jem & fix Kundeavis eller bla videre til 'tilbud'. Hvis du vil oppdage lignende tilbud, bla gjennom jem & fix Kundeavis fra 02-12-2023 til 09-12-2023.

close-icon close-icon

I hvilken annen butikk finner jeg Bord/benkesett ?

For å få det beste prisen, kan du kjøpe dette produktet på jem & fix. Du kan selvfølgelig også ta en titt på katalogene til andre butikker. Klikker du på Bygg under kategorier, finner du lignende butikker som jem & fix.

close-icon close-icon

Trenger jeg en rabattkode eller kampanjekode for Bord/benkesett?

Du kan få tilgang til spesielle kampanjer eller tilbud med en rabattkode eller kampanjekode. Hvis du vil sjekke om Bord/benkesett trenger en kode, ta en titt på jem & fix Kundeavis fra 02-12-2023 til 09-12-2023 eller på jem & fix nettsiden.

close-icon close-icon

I tillegg til Bord/benkesett, hva kan jeg kjøpe hos jem & fix?

jem & fix tilbyr et bredt utvalg av produkter, i tillegg til Bord/benkesett. Hold deg oppdatert med ukens jem & fix Kundeavis for å finne fantastiske tilbud og kampanjer. I tillegg til Bord/benkesett, kan du også finne disse tilbud: Kalvehave bord, Kalvehave bord & Sammenleggbart bord 180x76x74 cm.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen