Black Friday tilbud fra Lego

Se alle tilbudene her

Black Friday kundeaviser fra Lego

Siste oppdatering av kundeavisen : 06.06.2023

Ingen kundeavis akkurat nå store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Lego kundeavisen er online?
Allerede 49.980 personer har brukt denne

Black Friday Lego kupp og tilbud med fantastiske rabatter

Sjekk de siste Lego Black Friday tilbudene og dra nytte av den overraskende rabatten! Du kan finne en samling av ulike kampanjer og tilbud fra Lego på Kundeavisogtilbud.no, på Black Friday 2022 siden. Så snart vi mottar en ny Black Friday kupp, legger vi den ut på nettet. Har du ikke funnet den ideelle kupp i Black Friday salget? Det enorme salget fortsetter med Cyber Monday Lego tilbudene på mandag! Abonner på Lego nyhetsbrevet nå, slik at du blir den første som får vite om Black Friday kampanje, kundeavisen og de populære tilbudene for Lego. For mer informasjon om (online) kundeaviser, og for åpningstider for Lego butikkene, vennligst sjekk Lego website.

Ofte stilte spørsmål om Black Friday fra Lego

Når starter Black Friday salget på Lego?

Årets Black Friday tilbudene på Lego vil være tilgjengelige fra omtrent 25. november 2022. Nyt Black Friday salget hele uken! Rabatter og kampanjer er gyldige i butikk og på Lego nettstedet. kundeavis gyldig fra 05-06-2023 til 11-06-2023 handler helt om Black Friday.

close-icon close-icon

Hva er de beste Lego Black Friday tilbudene?

Black Friday vil være fantastisk i år hos Lego med ulike tilbud og rabatter på opptil 50%! Sjekk ut de tre beste tilbudene akkurat nå:
My little pony cutie mark magic - sunny starscout


My little pony mix and make figur - sunny starscout


Peppa gris mini buggy - peppa i helikopter

close-icon close-icon

Når vil Legos Black Friday tilbudene bli levert hjem?

Under Black Friday salget vil kjøpet ditt bli sendt av Lego så snart som mulig. Dessverre kan det ta litt lengre tid enn normalt, på grunn av det store antall bestillinger. Ta en titt på Lego nettstedet for mer informasjon og gjeldende leveringstider.

close-icon close-icon

Lego Black Friday kupp

🖤 Black Friday kupp: 0
💰 Lego Black Friday rabatt: 0
🛍️ Black Friday kundeaviser: 0