Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Lush adresser og åpningstider i Bergen

Her finner du alle Lush adresser og tilsvarende åpningstider til Lush i Bergen. Nå kan du alltid sjekke om Lush nær deg er åpen i Bergen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den nyeste Lush kundeavisen i Bergen og aktuelle tilbud, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Lush i Bergen eller i nærheten, kan vi også henvise deg til Lush nettsiden.

Spørsmål og svar om Lush

Hvor finner jeg en Lush butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Lush butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Lush butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Lush nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Lush butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Lush filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Lush butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Lush har butikker i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Lush?

Lush har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Apotek har filialer i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Lush butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen