Black Friday tilbud fra Mexx

Se alle tilbudene her

Black Friday kundeaviser fra Mexx

Siste oppdatering av kundeavisen : 05.07.2023

Mexx Kundeavis

Gyldig: 5 jul. til 5 okt.

Denne Mexx Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 3 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Mexx og gjør en kupp hos Mexx.

Hold meg oppdatert store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Mexx kundeavisen er online?
Allerede 33.105 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Mexx kundeavisen er online?
Allerede 25.504 personer har brukt denne

Black Friday Mexx kupp og tilbud med fantastiske rabatter

Sjekk de siste Mexx Black Friday tilbudene og dra nytte av den overraskende rabatten! Du kan finne en samling av ulike kampanjer og tilbud fra Mexx på Kundeavisogtilbud.no, på Black Friday 2022 siden. Så snart vi mottar en ny Black Friday kupp, legger vi den ut på nettet. Har du ikke funnet den ideelle kupp i Black Friday salget? Det enorme salget fortsetter med Cyber Monday Mexx tilbudene på mandag! Abonner på Mexx nyhetsbrevet nå, slik at du blir den første som får vite om Black Friday kampanje, kundeavisen og de populære tilbudene for Mexx. For mer informasjon om (online) kundeaviser, og for åpningstider for Mexx butikkene, vennligst sjekk Mexx website.

Ofte stilte spørsmål om Black Friday fra Mexx

Når starter Black Friday salget på Mexx?

Årets Black Friday tilbudene på Mexx vil være tilgjengelige fra omtrent 25. november 2022. Nyt Black Friday salget hele uken! Rabatter og kampanjer er gyldige i butikk og på Mexx nettstedet. Mexx Kundeavis gyldig fra 05-07-2023 til 05-10-2023 handler helt om Black Friday.

close-icon close-icon

Hva er de beste Mexx Black Friday tilbudene?

Black Friday vil være fantastisk i år hos Mexx med ulike tilbud og rabatter på opptil 50%! Sjekk ut de tre beste tilbudene akkurat nå:
B.YOUNG Casual buks


RELAXED FIT O-HALS TOPP


SCHINO-SLIM GRÅ BOSS ORANGE

close-icon close-icon

Når vil Mexxs Black Friday tilbudene bli levert hjem?

Under Black Friday salget vil kjøpet ditt bli sendt av Mexx så snart som mulig. Dessverre kan det ta litt lengre tid enn normalt, på grunn av det store antall bestillinger. Ta en titt på Mexx nettstedet for mer informasjon og gjeldende leveringstider.

close-icon close-icon

Mexx Black Friday kupp

🖤 Black Friday kupp: 0
💰 Mexx Black Friday rabatt: 0
🛍️ Black Friday kundeaviser: 2