Kundeaviser fra Modena Fliser

Modena Fliser Kundeavis

Gyldig: 25 sep. til 31 des.

Denne Modena Fliser Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 90 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Modena Fliser og gjør en kupp hos Modena Fliser.

Hold meg oppdatert store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Modena Fliser kundeavisen er online?
Allerede 30.832 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Modena Fliser kundeavisen er online?
Allerede 54.290 personer har brukt denne

Se Modena Fliser kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Modena kundeavis og tilbud

For fantastisk kvalitet og et stort utvalg av varer som skifer og naturstein, ovn- og varmprodukter, byggevarer, verktøy og baderomsinnredninger kan du holde deg oppdatert med Modena kundeavis. Modena er proffkundens soleklare førstevalg, men det betyr ikke at det ikke er fantastiske kampanjer og rabatter å finne i sine kundeaviser! Trenger du inspirasjon eller råd? Sjekk de fargerike Modena magasiner og kataloger, eller besøk et av utstillingsrommene spredt over byer i Norge. Hvis du prøver å velge mellom maling eller fliser, besøk en av de Modena filialer, spør, og gjør et kupp!


Hvilke rabatter finner jeg hos Modena?

Hva er ditt siste prosjekt hjemme? Er det kjøkkenet, ovnen, badet eller stuen du vil pusse opp? Ser du etter lave priser, men fortsatt høy kvalitet og god verdi? Du kan se det komplette utvalget av varer fra ditt favoritt merke eller stil hjemmefra på nettsiden. Modena har ikke nettbutikk og driver ikke med netthandel, men du kan lagre varer fra kundeavisen eller nettsiden i din handleliste og sjekke om den er på lager i din lokale butikk. Tilbudene og salg er alltid forskjellige, ingen reklameblad er like.


Kan jeg snakke med en proff om hjemme prosjektet mitt?

Hvis du har spørsmål eller leter etter interessante ‘oppskrifter’ for et nytt kjøkkendesign, kan du alltid besøke et Modena showroom for å få råd. Lagre Modena butikken til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud.no eller bruk appen, slik at du aldri går glipp av kuponger eller nye kampanjer! Du kan se siste åpningstid for din lokale butikk og om det er søndagsåpent på nettsiden www.modena.no. Det er ikke nødvendig å ta med et spesielt kundekort, så lenge du holder øye med brosjyren vil du alltid kjenne ukens tilbud.

Din nærmeste Modena Fliser butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra Modena Fliser og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. Modena Fliser har 23 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste Modena Fliser Kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 25-09-2023 til 31-12-2023. Denne uken kan du finne 0 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: Harmonie karmoverstykke med dempelist hvit, Aggregat elektrisk 3500w bensin og Verktøykoffert med 247 deler! Selvfølgelig tilbyr Modena Fliser et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Ålesund, Bergen, Drammen eller hvilken som helst annen butikk i Norge på Modena Fliser nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i Modena Fliser kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Bygg, for eksempel Jula, Obs Bygg eller Hageland. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos Modena Fliser med en rabattkode. Sjekk nettsiden til Modena Fliser for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om Modena Fliser

Hvor finner jeg en Modena Fliser butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Modena Fliser butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Modena Fliser butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Modena Fliser nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Modena Fliser butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Modena Fliser filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Modena Fliser butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Modena Fliser har butikker i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Modena Fliser?

Modena Fliser har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Bygg har filialer i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Modena Fliser butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon

Modena Fliser kampanjer

🛍️ Modena Fliser kundeaviser: 1
🆕 Nye tilbud: 0
🏷️ Kategori: Bygg
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 27/09/2023