Kundeaviser fra Modena Fliser

Siste oppdatering av kundeavisen: 14.04.2022

Modena Fliser Kundeavis

Gyldig: 14 apr. til 31 mai

Denne Modena Fliser Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 6 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Modena Fliser og gjør en kupp hos Modena Fliser.

Modena Fliser Kundeavis

Gyldig: 14 apr. til 31 aug.

Denne Modena Fliser Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 98 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Modena Fliser og gjør en kupp hos Modena Fliser.

Modena Fliser Kundeavis

Gyldig: 5 nov. til 31 des.

Denne Modena Fliser Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 220 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Modena Fliser og gjør en kupp hos Modena Fliser.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 43.533 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 14.688 personer har brukt denne

Tilbud hos Modena Fliser

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Modena kundeavis og tilbud

For fantastisk kvalitet og et stort utvalg av varer som skifer og naturstein, ovn- og varmprodukter, byggevarer, verktøy og baderomsinnredninger kan du holde deg oppdatert med Modena kundeavis. Modena er proffkundens soleklare førstevalg, men det betyr ikke at det ikke er fantastiske kampanjer og rabatter å finne i sine kundeaviser! Trenger du inspirasjon eller råd? Sjekk de fargerike Modena magasiner og kataloger, eller besøk et av utstillingsrommene spredt over byer i Norge. Hvis du prøver å velge mellom maling eller fliser, besøk en av de Modena filialer, spør, og gjør et kupp!


Hvilke rabatter finner jeg hos Modena?

Hva er ditt siste prosjekt hjemme? Er det kjøkkenet, ovnen, badet eller stuen du vil pusse opp? Ser du etter lave priser, men fortsatt høy kvalitet og god verdi? Du kan se det komplette utvalget av varer fra ditt favoritt merke eller stil hjemmefra på nettsiden. Modena har ikke nettbutikk og driver ikke med netthandel, men du kan lagre varer fra kundeavisen eller nettsiden i din handleliste og sjekke om den er på lager i din lokale butikk. Tilbudene og salg er alltid forskjellige, ingen reklameblad er like.


Kan jeg snakke med en proff om hjemme prosjektet mitt?

Hvis du har spørsmål eller leter etter interessante ‘oppskrifter’ for et nytt kjøkkendesign, kan du alltid besøke et Modena showroom for å få råd. Lagre Modena butikken til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud.no eller bruk appen, slik at du aldri går glipp av kuponger eller nye kampanjer! Du kan se siste åpningstid for din lokale butikk og om det er søndagsåpent på nettsiden www.modena.no. Det er ikke nødvendig å ta med et spesielt kundekort, så lenge du holder øye med brosjyren vil du alltid kjenne ukens tilbud.