Kundeaviser fra Montér

Siste oppdatering av kundeavisen: 23.05.2022

Montér Kundeavis

Gyldig: 23 mai til 29 mai

Denne Montér Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 5 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Montér og gjør en kupp hos Montér.

Montér Kundeavis

Gyldig: 23 mai til 5 jun.

Denne Montér Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 12 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Montér og gjør en kupp hos Montér.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 31.723 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 21.937 personer har brukt denne

Tilbud hos Montér

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Montér kundeavis og tilbud

Du får mer hos Montér! Montér er en del av Optimera AS, som er Norges største byggevarekjede. Med cirka 140 Montér filialer i byer fra nord til sør, selger Montér byggematerialer til gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne. Montér er kjent for å være opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, enten du bygger garasje, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper. I tillegg til høy kvalitets produkter finner du overraskende gode tilbud og lave priser i Montér kundeavis. Kundeavisen publiseres ukentlig og er alltid full av nye rabatter for ditt siste prosjekt.


Hvilke produkter finner jeg på kampanje hos Montér?

Montér lagerfører mye varer på de lokale varehusene, men du finner også et stort utvalg av varer via netthandel. Trenger du god kvalitet maling, hobbyplate for å lage en hylle, eller nye fliser til badet ditt? Montér kundeaviser er fulle av inspirasjon til å veilede deg til et merke som passer ditt hus og atmosfære. Tilbudene er forskjellige hver uke og spenner fra kategorier som bygg, dør og vindu, interiør, jernvare, og hage. Ikke alle kampanjer er ukentlige, noen av dem varer lenger eller kortere avhengig av tema og mengde varer på lager. Hvorfor ikke legge Montér til dine favoritter for å holde styr på salg i både butikk og nettbutikk?


Får jeg ekstra fordeler som Montér-medlem i kundeklubben?

Som medlem i Montér Kundeklubb får du ekstra fordeler som takk for at du handler dine byggevarer hos Montér. Medlemskapet er gratis og medlem fordelene gjelder i alle byggevarehus og på www.monter.no med ditt kundekort. I tillegg kan du delta i spennende konkurranser og få smarte tips og inspirasjon til dine små og store byggeprosjekter! På nettsiden kan du også finne mer informasjon om din lokale åpningstid og om butikken er søndagsåpent denne uken. Klikk på hjerteikonet her på Kundeavisogtilbud.no eller i appen for å lagre dine favorittprodukter og butikker.