Kundeaviser fra Price Lagerbutikk

Siste oppdatering av kundeavisen: 20.05.2022

Ingen kundeavis akkurat nå

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 48.545 personer har brukt denne

Tilbud hos Price Lagerbutikk

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Price kundeavis og tilbud

Price Lagerbutikk er en dagligvarer, non-food og partivare butikk nær Drammen by. Trenger du matvarer eller andre typiske hverdag produkter? I Price Lagerbutikk kundeavis finner du mat, drikke, interiør, kjøkkenutstyr, hobbyutstyr og det meste til kjæledyret. Price Lagerbutikk kjøper og selger partier direkte fra produsent og har dermed ingen fordyrende mellomledd, som fører til lave priser! Når et produkt bytter forpakning, en annen kjede ønsker et nytt produkt på hyllene, eller sesongvarer er ut av sesongen, finner du et kupp i kundeavisen her. Butikken har ikke netthandel eller en nettbutikk, men du finner det siste tilbudene her på Kundeavisogtilbud.no.

 

Hvilke type varer selger Price Lagerbutikk billig?

I tillegg til dagligvarer har Price en nonfood avdeling som har stort fokus på interiør og i tillegg salg av billige merke varer innen kjøkkenartikler, rammer, maleutstyr, garn, stearinlys, og mye mer. Du trenger ikke å lete etter ukens tilbud i kundeaviser, kataloger, eller en brosjyre, fordi på billig torget vil du møte nye kampanjer hver dag. Sjekk din handleliste før du besøker butikken; kjøledisken fyller flere ganger daglig med nye spennende produkter! Price er behjelpelig med å skaffe den varen du trenger, og det gjelder også et stort utvalg av storhusholdningsvarer.

 

Når kan jeg handle i den store Price lagerbutikk i Drammen?

Butikken er ikke søndagsåpent, men den er åpen for lange dager resten av uken. Legg Price Lagerbutikk til dine favoritt butikker her på Kundeavisogtilbud.no eller rett og slett i appen ved å trykke på hjerte ikonet. Nå kan du alltid finne det siste reklameblad i dine favoritter, og aldri gå glipp av ekstra kuponger! Så lenge du har dine oppskrifter klare vil du kunne finne alt du trenger i butikken, og du trenger ikke engang et kundekort for store rabatter. For mer informasjon om åpningstid, nyhetsbrev med mer, ta en titt på www.lagerbutikk.no.