Se Trademax kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Din nærmeste Trademax butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra Trademax og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. Trademax har 0 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 02-10-2023 til 08-10-2023. Denne uken kan du finne 0 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: Woodstory urban spisebord, Vinny stol m/sving og Axe dusjsåpe! Selvfølgelig tilbyr Trademax et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Ålesund, Bergen, Drammen eller hvilken som helst annen butikk i Norge på Trademax nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i Trademax kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Kjøkken og Bad, for eksempel Rusta, Princess eller Jernia. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos Trademax med en rabattkode. Sjekk nettsiden til Trademax for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om Trademax

Når starter Black Friday salget på Trademax?

Årets Black Friday tilbudene på Trademax vil være tilgjengelige fra omtrent 25. november 2022. Nyt Black Friday salget hele uken! Rabatter og kampanjer er gyldige i butikk og på Trademax nettstedet. kundeavis gyldig fra 02-10-2023 til 08-10-2023 handler helt om Black Friday.

close-icon close-icon

Hva er de beste Trademax Black Friday tilbudene?

Black Friday vil være fantastisk i år hos Trademax med ulike tilbud og rabatter på opptil 50%! Sjekk ut de tre beste tilbudene akkurat nå:
Woodstory urban spisebord


Vinny stol m/sving


Axe dusjsåpe

close-icon close-icon

Når vil Trademaxs Black Friday tilbudene bli levert hjem?

Under Black Friday salget vil kjøpet ditt bli sendt av Trademax så snart som mulig. Dessverre kan det ta litt lengre tid enn normalt, på grunn av det store antall bestillinger. Ta en titt på Trademax nettstedet for mer informasjon og gjeldende leveringstider.

close-icon close-icon

Trademax kampanjer

🛍️ Trademax kundeaviser: 0
🆕 Nye tilbud: 0
🏷️ Kategori: Kjøkken og Bad
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 25/08/2023
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen