Ofte stilte spørsmål

Kundeavisogtilbud.no startet i 2021 og er Norges raskest voksende uavhengige nettbaserte kundeavis innsamling plattform. Hver dag samler teamet vårt inn de nyeste kundeavisene, reklamebladene og nettbrosjyrene som er tilgjengelig for alle (større) butikker i Norge. I tillegg til det omfattende tilbudet på nettsiden vår, er det også mulig for forbrukere å sette sammen et personlig tilpasset nyhetsbrev eller å motta oppdateringer om favoritt butikkene deres. Begge disse tjenestene er gratis og brukes av tusenvis av forbrukere. Kundeavisogtilbud.no: "Alle kundeaviser fra A til Å."

Dine personopplysninger brukes utelukkende med det formål å anbefale kundeaviser og butikker.

Du kan registrere deg med din e-postadresse eller din Facebook-konto via knappen øverst på nettsiden vår. Registrer deg raskt ved å logge på via Facebook, eller skriv inn din e-postadresse og personlige detaljer for å opprette en tilpasset konto. Du vil da bli bedt om å aktivere kontoen din via e-postadressen du oppga. Kontoen aktiveres automatisk så snart du klikker på lenken i e-posten. Etter første pålogging kan du oppgi adresse og stedsdetaljer, slik at vi kan velge kundeavisene for supermarkeder og butikker som er i nærheten av deg. Kontoen din fungerer også i Kundeavisogtilbud.no appen.

Hos Kundeavisogtilbud.no publiserer vi kun online og digitale kundeaviser. Når du har en klage på en papir kundeavis, kan du ta kontakt med distributøren som er nevnt i kundeavisen eller brosjyrepakken.

Det er absolutt mulig! Vi har en helt ny app for alle dine mobile enheter. Appen kan lastes ned i App Store eller Play Store.

Vil du gjerne se kundeaviser og tilbud fra ditt eget område? Da kan du bruke lokasjonstjenesten! Når du slår denne på, vil den automatisk oppdage stedet der du er. Slå på tjenesten ved å følge disse trinnene:

Trinn 1: Gå til 'Instillinger'

Trinn 2: Gå til 'Personsvern'

Trinn 3: Gå til 'Lokasjon innstillinger'

Trinn 4: Slå på 'Lokasjon tjenester'

Hvis du har spørsmål eller problemer, send gjerne en e-post til [email protected], så hjelper vi deg!

Du kan legge til en butikk i favorittene dine ved å klikke på hjerteikonet. Ved å gjøre dette blir butikken automatisk lagt til "Mine butikker".

Akkurat nå kan ikke kundeavisen deles ved å trykke på en knapp, men linken kan enkelt deles med familie og venner. Kundeavisen kan deles raskt gjennom den splitter nye appen knyttet til Kundeavisogtilbud.no. Super hendig!

Hvis kundeavisen til favorittbutikken din ikke er på nettsiden vår, er det virkelig synd! Det beste du kan gjøre er å sende oss en mail på [email protected], så kan vi sørge for at kundeavisen legges ut på Kundeavisogtilbud.no så fort som mulig.

Produkter som vises i kundeaviser som vi tilbyr, tilhører leverandøren av produktet. For informasjon om detaljer og spesifikasjoner kan du henvende deg til leverandøren av produktene eller avsenderen av kundeavisen. I kundeavisen leser du hvem tilbudene og produktene tilhører og hvem du kan rette eventuelle spørsmål til. Du kan også finne informasjon om butikker, leverandører, og virksomheter på vår butikkside.

Du vil motta e-poster når nye kundeaviser til favoritter og butikker som er av interesse for deg er på nett.

Kundeavisogtilbud.no selger ingen produkter direkte og viser kun butikkenes aktuelle tilbud og kampanjer. For å kunne bestille produktene kan du klikke på selskapets logo eller på lenken til butikksiden nederst på siden.

Kundeavisogtilbud.no ønsker å tilby det største utvalget av kundeaviser i Norge, fra A til Å. Vi prøver å vise alle kundeavisene fra alle butikkene i Norge på vår nettside. Selvfølgelig kan det skje at vi glemmer en butikk, men ikke bekymre deg! Hvis du gir oss beskjed om hvilken butikk vi mangler via kontaktsiden, sørger vi for at deres siste kundeavis er inkludert innen en uke.

Det er mulig! Vi har ulike muligheter for dette, vennligst fyll ut skjemaet på vår kontaktside: https://www.kundeavisogtilbud.no/kontakt

Så snart du har logget på, vil du se navnet ditt i øverste høyre hjørne. Klikk på kontovedlikehold for å justere kontoinformasjonen din.

Klikk på 'Logg Inn' knappen øverst i høyre hjørne. Ved siden av 'husk meg' knappen vil du se 'glemt passord?', klikk på det. Fyll deretter ut e-postadressen for kontoen din. Du vil motta en e-post med en lenke for å endre passordet ditt. Hvis du ikke mottar denne e-posten, sjekk søppelpost mappen din.

Vi prøver å publisere de siste aktuelle og oppdaterte kundeavisene på Kundeavisogtilbud.no, hver eneste dag. Kundeaviser for den påfølgende uken vil alltid bli publisert på nettsiden vår i helgen før. Ikke glem å sjekke siden vår daglig, slik at du alltid finner de nyeste tilbudene og kundeavisene!

Selvfølgelig! Du kan enkelt melde deg av via kontosiden din, etter at du har logget på.

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker
app-picture-logo
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen