Ofte stilte spørsmål

Hva er Kundeavisogtilbud.no?

Kundeavisogtilbud.no startet i 2021 og er Norges raskest voksende uavhengige nettbaserte kundeavis innsamling plattform. Hver dag samler teamet vårt inn de nyeste kundeavisene, reklamebladene og nettbrosjyrene som er tilgjengelig for alle (større) butikker i Norge. I tillegg til det omfattende tilbudet på nettsiden vår, er det også mulig for forbrukere å sette sammen et personlig tilpasset nyhetsbrev eller å motta oppdateringer om favoritt butikkene deres. Begge disse tjenestene er gratis og brukes av tusenvis av forbrukere. Kundeavisogtilbud.no: "Alle kundeaviser fra A til Å."

Hva brukes mine personlige opplysninger til når jeg registrerer?

Dine personopplysninger brukes utelukkende med det formål å anbefale kundeaviser og butikker.

Hvordan oppretter jeg en konto?

Du kan registrere deg med e-postadressen eller Facebook via knappen øverst til høyre på nettsiden vår. Du kan velge å registrere deg via Facebook, eller ved å skrive inn dine personlige opplysninger. Deretter vil du bli bedt om å aktivere kontoen din via e-postadressen du har oppgitt. Kontoen aktiveres automatisk så snart du klikker på lenken i e-posten. Etter første pålogging vil du bli bedt om å oppgi adresse opplysningene dine, slik at vi kan velge kundeavisene til supermarkedene og butikkene som ligger nærmest deg. Kontoen din fungerer også i Kundeavisogtilbud-appen.

Jeg har en klage på distribusjon av papir kundeaviser i postkassen min. Hva kan jeg gjøre?

Hos Kundeavisogtilbud.no publiserer vi kun nettbrosjyrer på våre nettsider. Når du har en klage på en papir kundeavis, kan du kontakte distributøren som er nevnt i kundeavisen eller brosjyrepakken.

Jeg vil gjerne se kundeavisene mens jeg er på reise. Er dette mulig?

Absolutt! Vi har en splitter ny app for dine mobile enheter. Den kan lastes ned i App Store eller Play Store.

Hvordan kan jeg se kundeavisene fra mitt område?

Foretrekker du å se kundeavisene og tilbudene fra ditt eget område, kan du bruke lokasjonstjenesten. Når du slår denne på, vil den automatisk oppdage stedet der du er. Hvordan slår du denne på?

Trinn 1: Gå til INNSTILLINGER

Trinn 2: Gå til PERSONVERN

Trinn 3: Gå til lokasjon innstillinger

Trinn 4: Slå på lokasjon tjenester

Hvis du har spørsmål eller problemer, send gjerne en e-post til [email protected], så hjelper vi deg!

Hvordan følger jeg en butikk?

Du kan legge til en butikk i favorittene dine ved å klikke på hjerteikonet. Ved å gjøre dette blir butikken automatisk lagt til "Mine butikker".

Hvordan kan jeg dele en kundeavis med familie og venner?

Akkurat nå kan ikke kundeavisen deles ved å trykke på en knapp, men linken kan selvsagt deles med familie og venner. Kundeavisen kan deles veldig raskt gjennom den splitter nye appen til Kundeavisogtilbud.no. Super nyttig!

Kundeavisen til favorittbutikken min er ikke på nett. Hvorfor det?

Hvis kundeavisen til favorittbutikken din ikke er på nett, er det virkelig synd! Det beste du kan gjøre er å sende oss en mail på [email protected], så kan vi sørge for at kundeavisen legges ut på nett så fort som mulig!

Jeg har et spørsmål om et spesifikt produkt fra en kundeavis, hvor skal jeg stille dette?

Produktene som vises i kundeavisene som vi tilbyr, tilhører leverandøren av produktet. For informasjon om aktuelle tilbud og spesifikasjoner kan du henvende deg til eieren av produktene eller avsenderen av kundeavisen. I kundeavisen leser du hvem tilbudene og produktene tilhører og hvem du kan rette eventuelle spørsmål til. Du kan også finne informasjon om virksomhetene som kundeavisene tilhører på vår butikkside.

Når vil jeg motta e-poster?

Du vil motta e-poster når nye kundeaviser til favoritt butikkene dine som er av interesse for deg er på nett.

Kan jeg bestille produkter fra Kundeavisogtilbud.no?

Kundeavisogtilbud.no selger ingen produkter direkte og tilbyr kun butikkenes aktuelle tilbud. For å kunne bestille produktene kan du klikke på selskapets logo eller du kan klikke på lenken til butikksiden nederst på siden.

Det ser ut til at en kundeavis mangler på siden din. Hvordan kan jeg varsle deg?

Kundeavisogtilbud.no ønsker å tilby det største utvalget av kundeaviser fra A til Å. Vi prøver å vise alle kundeavisene fra alle butikkene i Norge på vår nettside. Selvfølgelig kan det skje at vi glemmer en butikk, men ikke bekymre deg! Hvis du gir oss beskjed om hvilken butikk vi mangler via kontaktsiden, sørger vi for at deres siste kundeavis er inkludert innen en uke.

Min bedrift har også en kundeavis. Kan vi legge ut vår kundeavis på Kundeavisogtilbud.no?

Sikkert! Vi har ulike muligheter for dette, vennligst fyll ut skjemaet på vår side: https://www.kundeavisogtilbud.no/kontakt

Hvordan endrer jeg kontoinformasjonen min?

Så snart du har logget på, vil du se navnet ditt i øverste høyre hjørne, hold musepekeren over det og klikk på kontovedlikehold. Du kan nå justere kontoinformasjonen din.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg har glemt passordet mitt?

Klikk på "Logg Inn" knappen øverst i høyre hjørne. Ved siden av "husk meg" knappen vil du se "glemt passord?", klikk på det. Fyll deretter ut e-postadressen for kontoen din. Du vil motta en e-post med en lenke for å endre passordet ditt. Hvis du ikke mottar denne e-posten, sjekk søppelpost mappen.

Når vil de siste kundeavisene bli publisert?

Vi prøver å publisere de siste, mest oppdaterte kundeavisene på Kundeavisogtilbud.no på daglig basis. Kundeavisene for den påfølgende uken vil alltid bli publisert på nettsiden vår i helgen før den uken. Sørg derfor for å sjekke siden vår daglig, slik at du alltid kan se de nyeste kundeavisene!

Jeg ønsker å melde meg av nyhetsbrevet. Kan jeg gjøre det?

Selvfølgelig! Du kan melde deg av via kontosiden din etter at du har logget på.

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker