Om oss

Kundeavisogtilbud.no startet i 2021 og er Norges raskeste voksende uavhengige nettbaserte kundeavis innsamlings plattform. Kundeavisogtilbud.no er en del av Kingbee BV og er aktiv i 24 land, som: Nederland, Tyskland, Belgia, Frankrike, Portugal, Østerrike, Brasil, Australia og Mexico.

Vårt motiverte team av kampanje- og tilbudspottere, programmerere og designere er daglig involvert i det store utvalget av kundeaviser, så du vil alltid være den første som får vite om alle aktuelle brosjyrer. Vår plattforms antall besøkende vokser veldig raskt.

www.kundeavisogtilbud.no viser alle aktuelle kundeaviser til store og små butikker i Norge. Dette er ikke bare alle supermarkeder og byggevarebutikker, men også elektronikkbutikker, motebutikker, leketøysbutikker, databutikker, apotek og mye mer. Vi har til og med listet opp lokale butikkene for deg. Ønsker du å velge en bestemt butikk som favoritt, kan du enkelt gjøre det ved å klikke på hjerteikonet. På denne måten vil du alltid være den første som får vite om tilbud fra favoritt butikkene dine, og du kan lage en unik samling av alle favoritt kundeavisene dine sammen.

Vi har også en Kundeavisogtilbud app tilgjengelig i Google Play Store for Android-brukere og en IOS-app for Apple-brukere.

 

Hvorfor velge kundeavisappen til Kundeavisogtilbud.no?

  • Norges største kundeavis oversikt med alle brosjyrene!
  • Kundeavisappen for iPhone og iPad
  • Alltid den første som publiserer de mest aktuelle brosjyrene
  • Både landsdekkende og regional kundeavis
  • Mulighet til å velge mellom nye kundeaviser, populære kundeaviser, kundeavistips eller nesten utgåtte kundeaviser
  • Se kundeaviser per kategori, butikk, eller velg et tema
  • Din favoritt kundeavis satt sammen i en ryddig oversikt
  • Se også magasiner, brosjyrer, kataloger eller reklameblad
  • Mulighet til å lagre spesialtilbud og lage din egen handleliste
  • Adresser til butikker i nabolaget ditt som er åpne NÅ.


Din kundeavis på Kundeavisogtilbud.no?

Fordi vi er uavhengige kan vi tilby deg alle kundeaviser, både landsdekkende så vel som lokalt, uten noen begrensninger. Vårt motiverte team er online daglig, for å være det første som legger ut de siste kundeavisene på nett for deg. Og fordi vi ikke bruker papir brosjyrer, er vi også miljøvennlige. Det er en fordel for deg og for miljøet!

Vil du hjelpe oss med å forbedre oss, eller vil du ha mer informasjon om hvordan du kan plassere kundeavisen din på siden vår? Send oss ​​dine kommentarer, tips og spørsmål via: [email protected]. Vi er selvfølgelig veldig takknemlige for dine anmeldelser! Nettstedet og appen Kundeavisogtilbud.no er utviklet og laget av Kundeavisogtilbud.no: Norges raskest voksende kundeavis nettside. Med hver katalog, brosjyre, kampanje, tilbud, rabatt og salg oppført fra A til Å, og mange gode kjøp og store rabatter for deg!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen