PERSONVERKERKLÆRING KUNDEAVISOGTILBUD.NO

Kingbee B.V. respekterer ditt privatliv. Vi håndterer dine personopplysninger svært nøye og ser på dette som en viktig del av påliteligheten troverdighet til våre tjenester. I denne personvernerklæringen vil du se hvordan våre handlinger er viktigere en bare ord. For å ivareta personvernet ditt, overholder Kingbee B.V. alltid personopplysningsloven (EUs GDPR). Denne siden gir en mer grundig forklaring på retningslinjer for personvern og informasjonskapsler til Kingbee B.V. samt virksomheten til Kundeavisogtilbud.no. Du kan finne mer informasjon om bruken av nettstedet vårt i våre generelle vilkår og betingelser.

Denne personvernerklæringen gjelder for enhver bruk av nettstedet: https://www.kundeavisogtilbud.no og applikasjonene (Appene) derav (IOS & Android). Denne personvernerklæringen gjelder også for alle andre tjenester som tilbys av oss. Kundeavisogtilbud.no samler inn de nyeste kundeaviser, brosjyrer, kataloger, reklameblad, magasiner og tilbudsavis fra butikker over hele Norge, hver eneste dag. Dette vil gi deg den beste kunnskapen om rabatter, kampanjer og tilbud, og du kan enkelt finne den spesialtilbudet, rabatten eller kampanjen som tilbys under tilbudssalget i butikkene i nabolaget ditt. De siste brosjyrene er vanligvis de første på nettsiden vår, selv før de dukker opp i postkassen. Slik kan du se nye tilbud og kampanjer hjemme, på jobb, skole eller i butikken.

I denne personvernerklæringen bruker vi definisjonen Kundeavisogtilbud.no. Kundeavisogtilbud.no er en del av, og har begrenset pålitelighet for, det private aksjeselskapet Kingbee B.V., ved lov basert i Amsterdam, med kontor i Wibautstraat 131 D i Amsterdam, og registrert i det nederlandske bedriftsregisteret under nummer 58525076.


2. Hva slags informasjon samles inn og behandles av Kundeavisogtilbud.no?

Kundeavisogtilbud.no lagrer og behandler all informasjon som du oppgir til dem via Kundeavisogtilbud.no. Informasjonen som samles inn av Kundeavisogtilbud.no består av personopplysningene som ble gitt ved opprettelsen av kontoen, leverandørene du velger å følge, plassering, favoritter og data om utstyret som brukes samt informasjonskapsler.

2.1 Konto

For å kunne bruke alle tjenestens omfattende funksjoner, må du opprette en personlig konto. Når du oppretter en personlig konto, vil du bli bedt om å oppgi personlig informasjon om deg selv, for eksempel adresse opplysninger, en gyldig e-postadresse og et passord.

Du kan også velge å logge inn via din Facebook konto for å kunne benytte deg av våre tjenester. Hvis du velger å koble Facebook kontoen din til Kundeavisogtilbud.no kontoen din, gir du automatisk Kundeavisogtilbud.no tilgang til følgende detaljer (så langt du har oppgitt dem på Facebook kontoen din):

Du kan også bruke appen til å dele bestemt innhold eller informasjon med det sosiale nettverket ditt. Appen kan inneholde hyperlenker som du forlater appen og havner på appen eller nettsiden til en tredjepart. Kundeavisogtilbud.no har ingen kontroll eller innflytelse på tjenestene og/eller nettsidene til tredjeparter som den linker til, eller hvor du deler innhold eller informasjon fra appen. Dette betyr at andre personvernerklæringer og/eller vilkår og betingelser kan gjelde ved bruk av tjenester og nettsteder til tredjeparter. Når andre vilkår og betingelser gjelder, gjelder våre egne betingelser, og vi avviser uttrykkelig de andre partene. Denne personvernerklæringen fra Kundeavisogtilbud.no gjelder kun personopplysninger som er innhentet via deres tjenester. Kundeavisogtilbud.no påtar seg ikke noe ansvar eller ansvar for (driften av, eller innholdet av) tjenester og/eller nettsteder til tredjeparter.

2.2 Følgende leverandører

Under din bruk av tjenestene våre kan du velge å følge visse butikker ved å klikke på lenken "registrer deg for oppdateringer" eller ved å klikke hjerte ikonet. Du kan velge å slutte å følge en hvilken som helst leverandør ved å klikke hjerte ikonet igjen.

2.3 Posisjonsdetaljer

For å kunne vise deg hvilke aktuelle tilbud som er tilgjengelige i nabolaget ditt, må vi ha tilgang til din posisjon. Dette betyr at du må gi oss tilgang til GPS-posisjonen din via appen på smarttelefonen din. Hvis du slår av posisjons tjenester, vil du ikke motta kundeaviser og/eller tilbud som er rettet mot stedet ditt. Derfor, for optimal bruk av tjenestene våre, anbefaler vi at du slår på "posisjonen".

2.4 Hva er informasjonskapsler og hvordan bruker Kundeavisogtilbud.no dem?

Kundeavisogtilbud.no bruker informasjonskapsler (for nettsiden) og lignende teknikker (for appen). Vi bruker disse informasjonskapslene for å tilpasse innhold og annonser, for å optimalisere hvilke tjenester vi kan tilby deg, for å tilby deg sosiale mediefunksjoner og for å måle og analysere trafikken på nettstedet vårt. Du kan enkelt slå av informasjonskapsler i nettleseren din. Dette kan potensielt bety at nettstedet og/eller appen vår kan slutte (helt eller delvis) å fungere ordentlig. Vi bruker følgende informasjonskapsler:

Funksjonelle informasjonskapsler

Informasjonskapsler som forbedrer nettstedets ytelse, for eksempel informasjonskapsler som gjenkjenner deg ved ditt neste besøk, slik at brosjyrer du allerede har sett på, vises annerledes, eller slik at du slipper å logge på igjen. Kun https://www.kundeavisogtilbud.no har tilgang til disse informasjonskapslene og eventuell innsamlet informasjon.

Analytiske informasjonskapsler

Dette er informasjonskapsler som plasseres av oss eller av tredjeparter for å måle kvaliteten og bruken av nettstedet og appen. Disse informasjonskapslene brukes for det meste for å forbedre brukervennligheten til nettstedet vårt og for å se hvordan vi skaffer brukerne våre (e-post, Facebook, Google). For eksempel plasseres en Google-informasjonskapsel via nettstedet vårt, som en del av "Google Analytics"-tjenesten. Google kan gi denne informasjonen til tredjeparter i tilfelle Google er juridisk forpliktet til å gjøre det, eller når tredjeparter behandler informasjonen i Googles navn. Kundeavisogtilbud.no har gitt Google tillatelse til å bruke den innsamlede analyseinformasjonen for andre Google-tjenester, men vi har slått av muligheten til å sende på komplette IP-adresser til Google via Google Analytics. Informasjonen overføres til servere i USA hvor den lagres av Google. Vi har en behandeling avtale med Google om behandling av personsopplysninger. Vi samarbeider også med Firebase for mobil analyser og lignende programvareleverandører for å få statistikk.

Eventuelle detaljer innhentet gjennom disse analytiske informasjonskapslene kan deles av Kundeavisogtilbud.no med tredjeparter.

Andre tredjeparts informasjonskapsler

Andre tredjeparter, for eksempel annonsenettverk, kan også plassere informasjonskapsler. Disse tredjepartene har kun tilgang til informasjonen som disse informasjonskapslene får. Annonsenettverk legger vanligvis igjen såkalte "sporingsinformasjonskapsler" på enheten din. Sporingsinformasjonskapsler gjør det mulig for annonsører å følge surfevanene dine, slik at de kan vise relevante annonser på nettsidene du besøker. Kundeavisogtilbud.no kan også plassere sporingsinformasjonskapsler, som brukes når du surfer på tredjeparts nettsider hvor annonser deretter kan plasseres gjennom annonsenettverk. All informasjon som samles inn gjennom disse sporingsinformasjonskapslene (som andre nettsteder som ble besøkt av brukeren) kan deles med tredjeparter av Kundeavisogtilbud.no.

Informasjon om enheter som brukes

Ved å bruke tjenestene våre kan vi lagre detaljer om enhetene du bruker og tiden du brukte dem. Dette betyr detaljer som en unik enhets-ID, versjonen av operativsystemet og innstillingene til enheten du bruker for å få tilgang til tjenestene våre.


3. Til hvilke formål vil Kundeavisogtilbud.no bruke denne informasjonen om deg?

Kundeavisogtilbud.no bruker informasjonen til å sikre og justere sin nettside og app, og den vil bruke sin informasjon om deg til følgende formål:

3.1 Identifisere individuelle preferanser og tilpasse annonser

Kundeavisogtilbud.no tilstreber å gjøre sine tjenester så relevante for sine forbrukere som mulig. Dette er grunnen til at vi kan justere alle kundeaviser og annen innhold, inkludert annonser på nettsidene og appene, til dine preferanser og gi deg personlige anbefalinger. For å kunne gjøre dette lages en profil basert på din bruk av våre tjenester (på siden og i appene) og holdes oppdatert. En profil kan bestå av kundeavisene du ser på og hvilket innhold du klikker på eller stedet der du bruker appen, slik at vi får en oversikt over din interesser. Greit å vite er at profilene som brukes på denne måten refererer vanligvis til en gruppe brukere i stedet for individuelle personer. Kundeavisogtilbud.no kan dele profiler med tredjeparter eller bruke dem til kampanjer for nettannonsører. Annonsører kan også opprette, levere eller berike profiler selv, med de aggregerte profilene som de henter fra Kundeavisogtilbud.no eller som de samler inn via nettsider eller apper til Kundeavisogtilbud.no selv, ved hjelp av sine egne informasjonskapsler.

3.2 Evne til å tilby tjenesten

Oppgitte kontaktdetaljer kan brukes til å informere deg om endringer i våre tjenester eller planlagt vedlikehold (service-e-post).

3.3 Sende nyhetsbrev og spesialtilbud

Kundeavisogtilbud.no kan bruke dine kontaktopplysninger og andre innsamlede detaljer til å sende informasjon om kundeaviser eller kampanjer, eller for å gjøre oppmerksom på egne tilbud gjennom e-post eller push-meldinger. Nyhetsbrev og push-meldinger innhentes etter en eksplisitt dobbel opt-in av mottakeren/brukeren. Du kan når som helst melde deg av disse nyhetsbrevene og/eller kampanjene.

Hvis du bestemmer deg for at du ikke ønsker å motta flere e-poster fra Kundeavisogtilbud.no, kan du melde deg av via appen eller via [email protected] Det er også mulighet for å melde seg av nederst i hver e-post som sendes til deg fra Kundeavisogtilbud.no. Alternativt kan du logge på og endre innstillingene dine i 'varsler innstillinger'.

3.4 Forbedrede tjenester og identifisering av trender

Kundeavisogtilbud.no bruker generelt innhentede brukerdata til å analysere hvordan nettsiden og appene brukes og hvilke trender som kan plukkes opp fra den informasjonen. Dette gjør oss i stand til å ta vesentlige beslutninger om videreutvikling av våre tjenester og tilbudet til våre kundeaviser og annet innhold. Vi kan også holde styr på mer tekniske trender som hvilken enhet eller nettleser som brukes av en besøkende eller bruker.

3.5 Overholdelse av lover og forskrifter:

Informasjon kan brukes til å følge lover og regler som Kundeavisogtilbud.no må følge, f.eks. ved behandling av tvister eller for revisjonsformål.

3.6 Levering av personopplysninger basert på juridisk grunnlag

Sist, men ikke minst, kan Kundeavisogtilbud.no måtte oppgi dine personopplysninger til tredjeparter når de er lovpålagt, så basert på lover og regler. Dette kan være som følge av en rettssak og/eller i tilfelle selskapet anser det nødvendig for å beskytte sine egne rettigheter.


4: Hyperlenker

Appen kan inneholde hyperlenker som tar deg fra Kundeavisogtilbud.no appen til nettsiden til en tredjepart. Kundeavisogtilbud.no har ingen innflytelse på tjenestene og/eller nettsidene til tredjeparter som den linker til. Det kan derfor være tilfelle at bruken av disse tredjepart tjenestene og nettstedene betyr at en annen personvernerklæring og/eller vilkår og betingelser gjelder. Denne personvernerklæringen fra Kundeavisogtilbud.no viser kun til (personlige) detaljer som er innhentet via egen tjeneste. Kundeavisogtilbud.no påtar seg ikke noe ansvar eller ansvar for (arbeidet av/innholdet av) tjenester og/eller nettsider til tredjeparter.


5: Inspeksjon, retting eller fjerning av dine detaljer

Du har rett til å inspisere, rette eller fjerne opplysningene dine. Se vår kontaktside for mer informasjon. For å unngå misbruk vil vi be deg om legitimasjon. Når det gjelder inspeksjon av personopplysninger knyttet til en informasjonskapsel, må du sende med en kopi av den aktuelle informasjonskapselen. Du finner dette i nettleserinnstillingene. Vi vil aldri oppbevare dine personopplysninger lenger enn nødvendig, med mindre vi har et juridisk ansvar for å beholde dem i en lengre periode. Etter denne perioden vil vi fjerne personopplysningene. Skattemessige personopplysninger oppbevares i en periode på syv år.

Tips! Vanligvis kan du slette informasjonskapslene via nettleserinnstillingene. Mer informasjon om å slå av og på og fjerne informasjonskapsler finner du i instruksjonene og/eller ved hjelp av hjelpefunksjonen i nettleseren din.


6. Kan denne personvernerklæringen endres?

Denne personvernerklæringen kan endres. Hvis dette skulle være tilfelle, vil du bli varslet via vår nettside og/eller via en melding til deg personlig.


7. Spørsmål?

Dersom du fortsatt har spørsmål til denne personvernerklæringen, kan du sende oss en e-post på [email protected]


Sist oppdatert 28. januar 2021.

 

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker