27 Designforevig Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Designforevig butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 27 Designforevig filialer i Norge.

23 Byer

Populære byer i Norge som har en Designforevig filial

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Designforevig adresser og åpningstider

Se alle Designforevig adresser og de tilsvarende åpningstidene til Designforevig i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Designforevig i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Designforevig kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Designforevig i din by eller område, kan vi også henvise til Designforevig nettsiden.

Spørsmål og svar om Designforevig

Finnes det en Designforevig butikk i Oslo?

Du finner flere Designforevig butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Designforevig butikk i Oslo eller nær deg? Vi har samlet alle Designforevig adresser i Oslo. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Oslo for å finne den nærmeste Designforevig butikken. Sørg for å sjekke Designforevig butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Designforevig i Oslo åpen akkurat nå?

Designforevig butikken i Oslo har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Oslo filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Designforevig i Oslo?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023 er gyldige i Designforevig-butikken din i Oslo. De beste tilbudene på Designforevig Oslo er: Lego byggesett, Speil oda 110 og Pledd.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Designforevig i Oslo?

Du kan enkelt sjekke Designforevig åpningstider i Oslo ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Designforevig butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Designforevig i Oslo?

Designforevig har alltid interessante tilbud, som Lego byggesett, Speil oda 110 og Pledd, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Designforevig i Oslo. Dessverre er det ikke alltid en Designforevig butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Oslo.
Hvis det ikke finnes Designforevig i Oslo, kan du søke på lignende butikker i Kjøkken og Bad kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Designforevig på søndag?

Åpningstidene til Designforevig i Oslo vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Designforevig butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Designforevig i tider som jul og nyttår?

Designforevig er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Designforevig variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Designforevig for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Designforevig i Oslo?

Vi forstår at du ønsker å motta din Designforevig bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Designforevig er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Designforevig nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen