Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Extra Leker adresser og åpningstider

Se alle Extra Leker adresser og de tilsvarende åpningstidene til Extra Leker i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Extra Leker i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Extra Leker kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Extra Leker i din by eller område, kan vi også henvise til Extra Leker nettsiden.

Spørsmål og svar om Extra Leker

Hvor finner jeg en Extra Leker butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Extra Leker butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Extra Leker butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Extra Leker nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Extra Leker butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Extra Leker filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Extra Leker butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Extra Leker har butikker i for eksempel Rådal, By 2 og By 3.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Extra Leker?

Extra Leker har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Leker har filialer i for eksempel Rådal, By 2 og By 3. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Extra Leker butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen