Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Farmasiet adresser og åpningstider i Drammen

Her finner du alle Farmasiet adresser og tilsvarende åpningstider til Farmasiet i Drammen. Nå kan du alltid sjekke om Farmasiet nær deg er åpen i Drammen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den nyeste Farmasiet kundeavisen i Drammen og aktuelle tilbud, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Farmasiet i Drammen eller i nærheten, kan vi også henvise deg til Farmasiet nettsiden.

Spørsmål og svar om Farmasiet

Finnes det en Farmasiet butikk i Drammen?

Du finner flere Farmasiet butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Farmasiet butikk i Drammen eller nær deg? Vi har samlet alle Farmasiet adresser i Drammen. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Drammen for å finne den nærmeste Farmasiet butikken. Sørg for å sjekke Farmasiet butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Farmasiet i Drammen åpen akkurat nå?

Farmasiet butikken i Drammen har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Drammen filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Farmasiet i Drammen?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 19-02-2024 til 25-02-2024 er gyldige i Farmasiet-butikken din i Drammen. De beste tilbudene på Farmasiet Drammen er: Nycodent Fluorid 0,2% munnskyll uten smak, 500 ml, Cicaplast B5 leppebalm og Toleriane sensitive.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Farmasiet i Drammen?

Du kan enkelt sjekke Farmasiet åpningstider i Drammen ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Farmasiet butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Farmasiet i Drammen?

Farmasiet har alltid interessante tilbud, som Nycodent Fluorid 0,2% munnskyll uten smak, 500 ml, Cicaplast B5 leppebalm og Toleriane sensitive, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Farmasiet i Drammen. Dessverre er det ikke alltid en Farmasiet butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Drammen.
Hvis det ikke finnes Farmasiet i Drammen, kan du søke på lignende butikker i Apotek kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Farmasiet på søndag?

Åpningstidene til Farmasiet i Drammen vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Farmasiet butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Farmasiet i tider som jul og nyttår?

Farmasiet er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Farmasiet variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Farmasiet for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Farmasiet i Drammen?

Vi forstår at du ønsker å motta din Farmasiet bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Farmasiet er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Farmasiet nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 19-02-2024 til 25-02-2024, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen