Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Felleskjøpet adresser og åpningstider

Se alle Felleskjøpet adresser og de tilsvarende åpningstidene til Felleskjøpet i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Felleskjøpet i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Felleskjøpet kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Felleskjøpet i din by eller område, kan vi også henvise til Felleskjøpet nettsiden.

Spørsmål og svar om Felleskjøpet

Hvor finner jeg en Felleskjøpet butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Felleskjøpet butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Felleskjøpet butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Felleskjøpet nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Felleskjøpet butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Felleskjøpet filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Felleskjøpet butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Felleskjøpet har butikker i for eksempel Ålesund, Drammen og Fredrikstad.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Felleskjøpet?

Felleskjøpet har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Bygg har filialer i for eksempel Ålesund, Drammen og Fredrikstad. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Felleskjøpet butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen