Holdbart
Holdbart

Kyllingfilet

Dette tilbudet er utgått!
kr 7,90
Aktuelle Kyllingfilet tilbud fra Holdbart kundeavisen. Sjekk de siste Kyllingfilet kampanjer og nyt de beste Kyllingfilet tilbude til den billigste tilgjengelige prisen.
Gyldig: 29 nov. 2023 til 4 des. 2023
Pris og betingelser som angitt i Holdbart kundeavisen eller Holdbartwebsite er ledende.
Andre så også
Se aktuelle tilbud her
Aktuell Holdbart kundeavis
non-favorite-icon favorite-icon

Holdbart Kundeavis

Gyldig i 5 dager

Kyllingfilet Tilbud og nettkampanjer, rett fra den aktuelle Holdbart kundeavisen

Denne Kyllingfilet er nå på tilbud hos Holdbart. Sjekk den siste Holdbart kundeavisen, fullt av konkurransedyktige tilbud og rabatter. Kjøp Kyllingfilet online via Holdbart-nettstedet eller kjøp det for den beste tilgjengelige prisen i en butikk nær deg. Kundeavisogtilbud.no samler alltid de beste Kyllingfilet tilbudene, spesielt for deg. Vil du være den første som vet om kampanjer? Klikk på bjelleikonet og motta en gratis varsel når produktet er på tilbud eller i kundeavisen.

Er det en kampanje på Kyllingfilet i neste ukes Holdbart kundeavisen?

Når er Kyllingfilet på tilbud? eller "Jeg vil vite om Kyllingfilet vil bli på tilbud neste uke?" Dette er veldig vanlige spørsmål. Mange lager en handleliste eller ønskeliste med produkter som de ønsker å kjøpe i fremtiden. Derfor legger vi alltid ut neste ukes kundeavis først. Så ser du nøyaktig om du må vente en stund før du kjøper eller om du skal få det til den billigste prisen. Følg med på nettsiden vår for å se neste ukes kundeavis og sjekk om det finnes et tilbud på Kyllingfilet.

Vil det være en kampanje som inneholder Kyllingfilet neste uke?

I hvilken butikk vil Kyllingfilet være på tilbud neste uke? Dette er noen av spørsmålene vi får mye. Det er bare normalt, ingen liker å betale for mye! Teamet vårt jobber hver eneste dag med alle fremtidige kundeaviser og tilbud for å samle dem online så snart som mulig. Så du kan tilpasse handlelisten din ikke bare med denne ukens tilbud, men også med neste ukes tilbud. Sørg for å sjekke neste ukes Holdbart kundeavisen, noen av tilbudene er kun tilgjengelig neste uke eller i nettbutikk.

Spørsmål og svar om Kyllingfilet

Hvor finner jeg den beste prisen til Kyllingfilet?

Dette tilbudet kan finnes i forskjellige butikker. Ta en titt på alle produkter for å få det billigste Kyllingfilet. Hvis du vil finne ut om dette produktet har en større rabatt i en annen butikk, sjekk kategorien 'Matvarebutikk'. Du vil sikkert se disse tilbudene også: KYLLINGFILET, 2 KG, FRYST, KYLLINGFILET & KYLLINGFILET.

close-icon close-icon

Hva er prisen på Kyllingfilet under kampanjen?

Prisen på Kyllingfilet finner du øverst på siden, sammen med datoene da tilbudet er tilgjengelig. Du kan sjekke prisen i gjeldende Holdbart Kundeavis eller på Holdbart nettsiden, hvis du vil. Kampanjer og spesial tilbud gir deg en sjans om å kjøpe Holdbart produkter til den laveste prisen.

close-icon close-icon

Hvor kan jeg finne lignende tilbud fra Holdbart?

Er kampanjen Kyllingfilet ikke helt det du ser etter, eller er tilbudet utgått? Du kan alltid se Holdbart Kundeavis fra 20-02-2024 til 27-02-2024 for å finne kampanjer og tilbud på Holdbart.

close-icon close-icon

Er dette den beste rabatten for Kyllingfilet hos Holdbart?

Se etter det billigste produktet blant alle forskjellige tilbudene! Hvis du vil vite om Holdbart har den beste rabatten for Kyllingfilet, kan du sammenligne den med andre butikker på emnesiden.

close-icon close-icon

Hvilke andre lignende tilbud har Holdbart?

Hvis du ser etter andre tilbud enn Kyllingfilet kampanjen, ta en titt på Holdbart Kundeavis fra 20-02-2024 til 27-02-2024. Noen eksempler på andre tilbud er: KYLLINGFILET, 2 KG, FRYST, KYLLINGFILET & KYLLINGFILET.

close-icon close-icon

Er alle kampanjene tilgjengelig i nettbutikken?

De fleste tilbudene er tilgjengelig i nettbutikken også. For å finne ut om Kyllingfilet er tilgjengelig online på Holdbart, ta en titt på Holdbart nettsiden. Merk at noen butikker på nettsiden vår selger kun på nett, eller har kun en fysisk butikk. Finn mer informasjon på Holdbart nettsiden.

close-icon close-icon

I hvilken kategori finner jeg denne kampanjen?

Kyllingfilet kampanjen finner du i kategorien Matvarebutikk. Klikk på Holdbart Kundeavis eller bla videre til 'tilbud'. Hvis du vil oppdage lignende tilbud, bla gjennom Holdbart Kundeavis fra 20-02-2024 til 27-02-2024.

close-icon close-icon

I hvilken annen butikk finner jeg Kyllingfilet ?

For å få det beste prisen, kan du kjøpe dette produktet på Holdbart. Du kan selvfølgelig også ta en titt på katalogene til andre butikker. Klikker du på Matvarebutikk under kategorier, finner du lignende butikker som Holdbart.

close-icon close-icon

Trenger jeg en rabattkode eller kampanjekode for Kyllingfilet?

Du kan få tilgang til spesielle kampanjer eller tilbud med en rabattkode eller kampanjekode. Hvis du vil sjekke om Kyllingfilet trenger en kode, ta en titt på Holdbart Kundeavis fra 20-02-2024 til 27-02-2024 eller på Holdbart nettsiden.

close-icon close-icon

I tillegg til Kyllingfilet, hva kan jeg kjøpe hos Holdbart?

Holdbart tilbyr et bredt utvalg av produkter, i tillegg til Kyllingfilet. Hold deg oppdatert med ukens Holdbart Kundeavis for å finne fantastiske tilbud og kampanjer. I tillegg til Kyllingfilet, kan du også finne disse tilbud: KYLLINGFILET, 2 KG, FRYST, KYLLINGFILET & KYLLINGFILET.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen