Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Intersport adresser og åpningstider

Se alle Intersport adresser og de tilsvarende åpningstidene til Intersport i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Intersport i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Intersport kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Intersport i din by eller område, kan vi også henvise til Intersport nettsiden.

Spørsmål og svar om Intersport

Hvor finner jeg en Intersport butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Intersport butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Intersport butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Intersport nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Intersport butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Intersport filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Intersport butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Intersport har butikker i for eksempel Jessheim, By 2 og By 3.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Intersport?

Intersport har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Sport har filialer i for eksempel Jessheim, By 2 og By 3. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Intersport butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen