56 Kia Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Kia butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 56 Kia filialer i Norge.

52 Byer

Populære byer i Norge som har en Kia filial

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Kia adresser og åpningstider

Se alle Kia adresser og de tilsvarende åpningstidene til Kia i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Kia i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Kia kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Kia i din by eller område, kan vi også henvise til Kia nettsiden.

Spørsmål og svar om Kia

Finnes det en Kia butikk i Ålesund?

Du finner flere Kia butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Kia butikk i Ålesund eller nær deg? Vi har samlet alle Kia adresser i Ålesund. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Ålesund for å finne den nærmeste Kia butikken. Sørg for å sjekke Kia butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Kia i Ålesund åpen akkurat nå?

Kia butikken i Ålesund har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Ålesund filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Kia i Ålesund?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023 er gyldige i Kia-butikken din i Ålesund. De beste tilbudene på Kia Ålesund er: tilbud 1, tilbud 2 og tilbud 3.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Kia i Ålesund?

Du kan enkelt sjekke Kia åpningstider i Ålesund ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Kia butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Kia i Ålesund?

Kia har alltid interessante tilbud, som tilbud 1, tilbud 2 og tilbud 3, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Kia i Ålesund. Dessverre er det ikke alltid en Kia butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Ålesund.
Hvis det ikke finnes Kia i Ålesund, kan du søke på lignende butikker i Bil og Motor kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Kia på søndag?

Åpningstidene til Kia i Ålesund vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Kia butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Kia i tider som jul og nyttår?

Kia er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Kia variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Kia for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Kia i Ålesund?

Vi forstår at du ønsker å motta din Kia bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Kia er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Kia nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen