Kundeaviser fra Match

Siste oppdatering av kundeavisen: 17.05.2022

Match Kundeavis

Gyldig: 17 mai til 31 mai

Denne Match Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 6 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Match og gjør en kupp hos Match.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 51.878 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 59.596 personer har brukt denne

Tilbud hos Match

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Match kundeavis og tilbud

Match er en av Norges største motekjeder med over 100 butikker i Norge, og eies av motehuset Voice Norge AS. God kvalitet og verdi for pengene er viktig for Match konseptet, sammen med en god og inspirerende handleopplevelse som står i sentrum når du besøker en av Match sin filialer og når du blar gjennom Match kundeavis. Her finner du ikke bare lave priser på egne merkevarer, men tilbudene og kampanjer i kundeavisen gjelder også store merker som Jean Paul, Va Vite og Donna! Hvis du ikke har en Match butikk i nærheten, kan du enkelt benytte deg av hendig og kundevennlig netthandel. 


Hvilke produkter finner jeg på Match?

Match har en spesifikk stil, som beskrives som klassisk og tidløs av firmaet selv. Merkene som selges hos Match fokuserer på god kvalitet og holdbare stoffer og farger. Vil du ha noen jeans, en t-skjorte eller en hettejakke som du kan matche med hva som helst og holde lenge? I så fall bør du holde deg oppdatert med magasinene, katalogene og kundeavisene som inneholder merkene som selges hos Match. Legg butikken til dine favoritter og vær den første som får vite om salg eller rabatter på et stort utvalg av varer.


Er det en Match kundeklubb jeg kan bli medlem av?

Enten du foretrekker å handle i en butikk i byen nær deg eller via nettbutikk, er det alltid en god idé å bli medlem og dra nytte av ekstra fordeler. Som medlem av Match kundeklubb vil du motta eksklusive tilbud, informasjon om salg, kuponger, og andre spennende butikkaktiviteter før alle andre, og inspirasjon og stiltips om sesongens kolleksjoner. For mer informasjon, ta en titt på www.matchfashion.no, og ikke glem å notere åpningstid til din nærmeste butikk, samt om det er søndagsåpent.