Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Mekk adresser og åpningstider

Se alle Mekk adresser og de tilsvarende åpningstidene til Mekk i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Mekk i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Mekk kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Mekk i din by eller område, kan vi også henvise til Mekk nettsiden.

Spørsmål og svar om Mekk

Hvor finner jeg en Mekk butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Mekk butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Mekk butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Mekk nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Mekk butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Mekk filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Mekk butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Mekk har butikker i for eksempel Bjørkelangen, Bø i Telemark og Florø.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Mekk?

Mekk har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Bygg har filialer i for eksempel Bjørkelangen, Bø i Telemark og Florø. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Mekk butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen