Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

SHEIN adresser og åpningstider i Bergen

Her finner du alle SHEIN adresser og tilsvarende åpningstider til SHEIN i Bergen. Nå kan du alltid sjekke om SHEIN nær deg er åpen i Bergen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den nyeste SHEIN kundeavisen i Bergen og aktuelle tilbud, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om SHEIN i Bergen eller i nærheten, kan vi også henvise deg til SHEIN nettsiden.

Spørsmål og svar om SHEIN

Finnes det en SHEIN butikk i Bergen?

Du finner flere SHEIN butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en SHEIN butikk i Bergen eller nær deg? Vi har samlet alle SHEIN adresser i Bergen. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Bergen for å finne den nærmeste SHEIN butikken. Sørg for å sjekke SHEIN butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er SHEIN i Bergen åpen akkurat nå?

SHEIN butikken i Bergen har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Bergen filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på SHEIN i Bergen?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 26-02-2024 til 03-03-2024 er gyldige i SHEIN-butikken din i Bergen. De beste tilbudene på SHEIN Bergen er: DIAMANTØREDOBBER 585 gull Tot. 0,10ct. w/si, Ukjent dyne och hodepute-sett og Ukjent glass.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til SHEIN i Bergen?

Du kan enkelt sjekke SHEIN åpningstider i Bergen ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din SHEIN butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste SHEIN i Bergen?

SHEIN har alltid interessante tilbud, som DIAMANTØREDOBBER 585 gull Tot. 0,10ct. w/si, Ukjent dyne och hodepute-sett og Ukjent glass, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på SHEIN i Bergen. Dessverre er det ikke alltid en SHEIN butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Bergen.
Hvis det ikke finnes SHEIN i Bergen, kan du søke på lignende butikker i Klær og Sko kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til SHEIN på søndag?

Åpningstidene til SHEIN i Bergen vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om SHEIN butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til SHEIN i tider som jul og nyttår?

SHEIN er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til SHEIN variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til SHEIN for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer SHEIN i Bergen?

Vi forstår at du ønsker å motta din SHEIN bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt SHEIN er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid SHEIN nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 26-02-2024 til 03-03-2024, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen