Kundeaviser fra Solid

Solid Kundeavis

Gyldig: 19 sep. til 8 okt.

Denne Solid Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 4 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Solid og gjør en kupp hos Solid.

Hold meg oppdatert store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Solid kundeavisen er online?
Allerede 42.777 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Solid kundeavisen er online?
Allerede 54.465 personer har brukt denne

Se Solid kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Din nærmeste Solid butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra Solid og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. Solid har 17 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste Solid Kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 19-09-2023 til 08-10-2023. Denne uken kan du finne 0 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: RELAXED FIT O-HALS TOPP, SCHINO-SLIM GRÅ BOSS ORANGE og Smal hårspenne i metall! Selvfølgelig tilbyr Solid et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Drammen, Haugesund, Oslo eller hvilken som helst annen butikk i Norge på Solid nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i Solid kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Klær og Sko, for eksempel Sparkjøp, New Yorker eller Zavanna. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos Solid med en rabattkode. Sjekk nettsiden til Solid for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om Solid

Når starter Black Friday salget på Solid?

Årets Black Friday tilbudene på Solid vil være tilgjengelige fra omtrent 25. november 2022. Nyt Black Friday salget hele uken! Rabatter og kampanjer er gyldige i butikk og på Solid nettstedet. Solid Kundeavis gyldig fra 19-09-2023 til 08-10-2023 handler helt om Black Friday.

close-icon close-icon

Hva er de beste Solid Black Friday tilbudene?

Black Friday vil være fantastisk i år hos Solid med ulike tilbud og rabatter på opptil 50%! Sjekk ut de tre beste tilbudene akkurat nå:
RELAXED FIT O-HALS TOPP


SCHINO-SLIM GRÅ BOSS ORANGE


Smal hårspenne i metall

close-icon close-icon

Når vil Solids Black Friday tilbudene bli levert hjem?

Under Black Friday salget vil kjøpet ditt bli sendt av Solid så snart som mulig. Dessverre kan det ta litt lengre tid enn normalt, på grunn av det store antall bestillinger. Ta en titt på Solid nettstedet for mer informasjon og gjeldende leveringstider.

close-icon close-icon

Solid kampanjer

🛍️ Solid kundeaviser: 1
🆕 Nye tilbud: 0
🏷️ Kategori: Klær og Sko
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 20/09/2023
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen