235 Spar Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Spar butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 235 Spar filialer i Norge.

199 Byer

Populære byer i Norge som har en Spar filial

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Spar adresser og åpningstider

Se alle Spar adresser og de tilsvarende åpningstidene til Spar i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Spar i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Spar kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Spar i din by eller område, kan vi også henvise til Spar nettsiden.

Spørsmål og svar om Spar

Hvor finner jeg en Spar butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Spar butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Spar butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Spar nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Spar butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Spar filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Spar butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Spar har butikker i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Spar?

Spar har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Matvarebutikk har filialer i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Spar butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon