Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Staples adresser og åpningstider

Se alle Staples adresser og de tilsvarende åpningstidene til Staples i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Staples i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Staples kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Staples i din by eller område, kan vi også henvise til Staples nettsiden.

Spørsmål og svar om Staples

Hvor finner jeg en Staples butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Staples butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Staples butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Staples nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Staples butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Staples filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Staples butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Staples har butikker i for eksempel Bergen, Drammen og Haugesund.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Staples?

Staples har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Kjøkken og Bad har filialer i for eksempel Bergen, Drammen og Haugesund. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Staples butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen