9 Starbucks Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Starbucks butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 9 Starbucks filialer i Norge.

4 Byer

Populære byer i Norge som har en Starbucks filial

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Starbucks adresser og åpningstider

Se alle Starbucks adresser og de tilsvarende åpningstidene til Starbucks i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Starbucks i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Starbucks kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Starbucks i din by eller område, kan vi også henvise til Starbucks nettsiden.

Spørsmål og svar om Starbucks

Hvor finner jeg en Starbucks butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Starbucks butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Starbucks butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Starbucks nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Starbucks butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Starbucks filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Starbucks butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Starbucks har butikker i for eksempel Drammen, Oslo og Jessheim.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Starbucks?

Starbucks har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Restauranter har filialer i for eksempel Drammen, Oslo og Jessheim. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Starbucks butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen