82 Telenor Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Telenor butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 82 Telenor filialer i Norge.

54 Byer

Populære byer i Norge som har en Telenor filial

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Telenor adresser og åpningstider

Se alle Telenor adresser og de tilsvarende åpningstidene til Telenor i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Telenor i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Telenor kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Telenor i din by eller område, kan vi også henvise til Telenor nettsiden.

Spørsmål og svar om Telenor

Hvor finner jeg en Telenor butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Telenor butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Telenor butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Telenor nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Telenor butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Telenor filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Telenor butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Telenor har butikker i for eksempel Bergen, Drammen og Fredrikstad.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Telenor?

Telenor har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Elektronikk har filialer i for eksempel Bergen, Drammen og Fredrikstad. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Telenor butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen