Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

VITA adresser og åpningstider

Se alle VITA adresser og de tilsvarende åpningstidene til VITA i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om VITA i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste VITA kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om VITA i din by eller område, kan vi også henvise til VITA nettsiden.

Spørsmål og svar om VITA

Hvor finner jeg en VITA butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle VITA butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle VITA butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en VITA nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste VITA butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste VITA filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle VITA butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. VITA har butikker i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har VITA?

VITA har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Apotek har filialer i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste VITA butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen