0 Zalando Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Zalando butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 0 Zalando filialer i Norge.

0 Byer

Det er for øyeblikket ingen Zalando butikker i en by med bokstaven .

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Zalando adresser og åpningstider

Se alle Zalando adresser og de tilsvarende åpningstidene til Zalando i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Zalando i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Zalando kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Zalando i din by eller område, kan vi også henvise til Zalando nettsiden.

Spørsmål og svar om Zalando

Finnes det en Zalando butikk i Bergen?

Du finner flere Zalando butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Zalando butikk i Bergen eller nær deg? Vi har samlet alle Zalando adresser i Bergen. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Bergen for å finne den nærmeste Zalando butikken. Sørg for å sjekke Zalando butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Zalando i Bergen åpen akkurat nå?

Zalando butikken i Bergen har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Bergen filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Zalando i Bergen?

Denne ukens tilbud fra Zalando Kundeavis gyldig fra 30-10-2023 til 08-12-2023 er gyldige i Zalando-butikken din i Bergen. De beste tilbudene på Zalando Bergen er: tilbud 1, tilbud 2 og tilbud 3.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Zalando i Bergen?

Du kan enkelt sjekke Zalando åpningstider i Bergen ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Zalando butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Zalando i Bergen?

Zalando har alltid interessante tilbud, som tilbud 1, tilbud 2 og tilbud 3, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Zalando i Bergen. Dessverre er det ikke alltid en Zalando butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Bergen.
Hvis det ikke finnes Zalando i Bergen, kan du søke på lignende butikker i Klær og Sko kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Zalando på søndag?

Åpningstidene til Zalando i Bergen vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Zalando butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Zalando i tider som jul og nyttår?

Zalando er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Zalando variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Zalando for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Zalando i Bergen?

Vi forstår at du ønsker å motta din Zalando bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Zalando er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Zalando nettstedet eller se gjeldende Zalando Kundeavis, gyldig fra 30-10-2023 til 08-12-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen