Kundeaviser fra Zalando

Siste oppdatering av kundeavisen: 06.05.2022

Zalando Kundeavis

Gyldig: 5 mai til 5 jul.

Denne Zalando Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 40 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Zalando og gjør en kupp hos Zalando.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 15.992 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 25.403 personer har brukt denne

Tilbud hos Zalando

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Zalando kundeavis og tilbud

Zalando er et europeisk selskap grunnlagt i 2008 som driver innen netthandel, hovedsakelig med sko, klær og moteartikler. Nettbutikken har vært tilgjengelig for Norge siden 2012, og inkluderer et stort utvalg av merker, stiler, konsepter og ideer. Du finner ingen fysisk Zalando kundeavis eller filialer i byen din, men alle tilbud og kampanjer du trenger er tilgjengelig via netthandel. Hvorfor ikke holde styr på rabatter via et digitalt reklameblad? Finn ditt favoritt merke eller stil i kataloger og magasiner for inspirasjon, og sjekk det store utvalget av varer hos Zalando for å gjøre et kupp.


Hvordan finner jeg de beste prisene i Zalando nettbutikk?

Med et så stort utvalg av produkter kan det hende du trenger litt hjelp for å finne det du leter etter. Heldigvis har nettbutikken en sjenerøs mengde filtre å velge mellom. Har du sett jeans eller en hettejakke i kundeavisen som du liker? Filtrer på kategori, merke, stil, farge eller mer for å finne den perfekte passformen. I resultatene er det lett å se hvilke klær som er på salg eller redusert til lave priser. Hvorfor ikke starte handlelisten mens du handler? Din neste t-skjorte, kjole eller dress er utvilsomt blant dine favoritter.


Hvordan er servicen og leveringen hos Zalando?

Zalando er en veletablert nettbutikk med mye erfaring, og generelt ansett for å være svært pålitelig og lett å handle med. Du kan til og med registrere deg som kunde for å gjøre betalinger og returer enda enklere med ditt eget kundekort. Legg butikken til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud.no for å sammenligne varer du er interessert i. Bare klikk på hjerteikonet for å lagre, og gå aldri glipp av kuponger eller kundeaviser. Ta en titt på www.zalando.no for mer informasjon, åpningstid er alltid og det er til og med søndagsåpent!