Kundeaviser fra Asos

Siste oppdatering av kundeavisen: 26.11.2021

Ingen kundeavis akkurat nå

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 40.622 personer har brukt denne

Tilbud hos Asos

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

ASOS kundeavis og tilbud

ASOS er en britisk mote- og kosmetikk forhandler på nett som er aktiv via netthandel over hele verden og ikke har fysisk filialer i byer i Norge. I tillegg til sitt eget merke, selger ASOS flere forskjellige kjente merker i deres nettbutikk som Adidas, Nike og Missguided. Nettbutikken sender ikke ut et papir ASOS kundeavis, men du kan finne tilbudene og flere typer kampanjer ved å holde deg oppdatert med deres online annonser. Fordi ASOS selger flere merker, mest sannsynlig inkludert favoritt merket ditt, vil du kjenne igjen deler av det store utvalget av varer i mote magasiner, kataloger og kundeaviser!

 

Finner jeg gode rabatter på kjente merker hos ASOS?

Når du blar gjennom de ulike kategoriene i butikken, finner du en blanding av ASOS konsepter, og ulike merker som selges gjennom ASOS. Hjemmesiden fungerer som reklameblad, med lysende kunngjøringer om rabatter og rimelige lave priser på kvalitetsvarer. Nettsiden er enkel å lage en handleliste på for å finne din favoritt t-skjorte, hettejakke, kjole eller jeans! Ved å trykke på hjerteikonet og legge ASOS til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud går du aldri glipp av en kupp fra kundeavisen.

 

Er det enkelt å handle på nett hos ASOS, og kan jeg opprette en kundekonto?

ASOS er intuitiv å bruke og har den praktiske muligheten til en personlig konto hvor du kan lagre informasjon, bestillinger og til og med returer. Registrer deg for å få ditt egen kundekort, og dra nytte av velkomstbonusen for nykommere på din første bestilling! På www.asos.com navigerer du ganske enkelt til øverst til høyre på nettsiden for å velge norsk som språk og NOK som valuta. Du trenger selvfølgelig ikke bekymre deg for åpningstid for nettbutikken, og det er alltid søndagsåpent. Hold styr på ASOS via Kundeavisogtilbud.no appen og dra nytte av kuponger, rabatter og kampanjer.