2 Bauhaus Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Bauhaus butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 2 Bauhaus filialer i Norge.

2 Byer

Populære byer i Norge som har en Bauhaus filial

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Bauhaus adresser og åpningstider

Se alle Bauhaus adresser og de tilsvarende åpningstidene til Bauhaus i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Bauhaus i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Bauhaus kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Bauhaus i din by eller område, kan vi også henvise til Bauhaus nettsiden.

Spørsmål og svar om Bauhaus

Finnes det en Bauhaus butikk i Vestby?

Du finner flere Bauhaus butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Bauhaus butikk i Vestby eller nær deg? Vi har samlet alle Bauhaus adresser i Vestby. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Vestby for å finne den nærmeste Bauhaus butikken. Sørg for å sjekke Bauhaus butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Bauhaus i Vestby åpen akkurat nå?

Bauhaus butikken i Vestby har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Vestby filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Bauhaus i Vestby?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 27-11-2023 til 03-12-2023 er gyldige i Bauhaus-butikken din i Vestby. De beste tilbudene på Bauhaus Vestby er: Day massasjepistol akku 8,5v li-ion, Lysslynge LED 5 m, IP44 og Veggfeste.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Bauhaus i Vestby?

Du kan enkelt sjekke Bauhaus åpningstider i Vestby ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Bauhaus butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Bauhaus i Vestby?

Bauhaus har alltid interessante tilbud, som Day massasjepistol akku 8,5v li-ion, Lysslynge LED 5 m, IP44 og Veggfeste, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Bauhaus i Vestby. Dessverre er det ikke alltid en Bauhaus butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Vestby.
Hvis det ikke finnes Bauhaus i Vestby, kan du søke på lignende butikker i Bygg kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Bauhaus på søndag?

Åpningstidene til Bauhaus i Vestby vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Bauhaus butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Bauhaus i tider som jul og nyttår?

Bauhaus er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Bauhaus variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Bauhaus for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Bauhaus i Vestby?

Vi forstår at du ønsker å motta din Bauhaus bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Bauhaus er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Bauhaus nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 27-11-2023 til 03-12-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen