Kundeaviser fra Bauhaus

Siste oppdatering av kundeavisen: 25.04.2022

Bauhaus Kundeavis

Gyldig: 25 apr. til 22 mai

Denne Bauhaus Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 3 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Bauhaus og gjør en kupp hos Bauhaus.

Bauhaus Kundeavis

Gyldig: 25 apr. til 22 mai

Denne Bauhaus Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 4 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Bauhaus og gjør en kupp hos Bauhaus.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 43.554 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 38.800 personer har brukt denne

Tilbud hos Bauhaus

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

BAUHAUS kundeavis og tilbud

BAUHAUS kjeden har lenge bevist sin konkurranseevne med et bredt utvalg av kvalitets produkter til konkurransedyktige priser, kompetent rådgivning og best mulig service. Det viktigste med BAUHAUS-konseptet var ideen om å samle et stort antall spesialområder under samme tak. Varehusene er innredet med kunden i fokus. Ved 15 spesialiserte avdelinger kan du velge mellom mer enn 150 000 produkter. Hver BAUHAUS kundeavis har nye, spennende kampanjer å se gjennom. I tillegg til salg i butikker driver BAUHAUS med netthandel.


Hvilke tilbud har BAUHAUS til salgs?

Enten du leter etter noe lite å oppbevare klærne i eller en stor bygg relatert vare, finner du det hos BAUHAUS. Finn en sterk og stilig ytterdør, maling av høy kvalitet, fliser til lave priser, og til og med en ny teppe! Uansett hvilket merke du leter etter, kan du finne flere kataloger og magasiner for å finne den perfekte matchen til produktet ditt. Alle BAUHAUS kundeaviser og tilbud publiseres her på Kundeavisogtilbud.no, og du kan lagre produkter til dine favoritter for å starte din handleliste. Følg med på ukens tilbud i kundeavisen for å gjøre et kupp.


Kan jeg bestille byggevarer på nett i BAUHAUS nettbutikk?

Det er flott å kunne besøke en av BAUHAUS filialer, men noen ganger er det lettere å bestille produkter på nett. Bor du på Vestlandet? Det kan være vanskelig å finne et sted nær deg, men du kan fortsatt dra nytte av gode rabatter ved å bruke nettbutikken. Hold øye med BAUHAUS reklameblad og kuponger på vår nettside eller via appen! For mer informasjon om å få kundekort, åpningstid for en bestemt butikk, eller for å se om det er søndagsåpent, sjekk www.bauhaus.no. BAUHAUS nettsiden har også god kundeservice via chat. Trenger du inspirasjon, råd, eller gode oppskrifter til et perfekt nytt interiør, ta kontakt!