Kundeaviser fra Bauhaus

Ingen kundeavis akkurat nå

Vil du få et varsel når den nyeste Bauhaus kundeavisen er online?
Allerede 46.713 personer har brukt denne

Se Bauhaus kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

5K+
Last ned appen

Se Bauhaus kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

BAUHAUS kundeavis og tilbud

BAUHAUS kjeden har lenge bevist sin konkurranseevne med et bredt utvalg av kvalitets produkter til konkurransedyktige priser, kompetent rådgivning og best mulig service. Det viktigste med BAUHAUS-konseptet var ideen om å samle et stort antall spesialområder under samme tak. Varehusene er innredet med kunden i fokus. Ved 15 spesialiserte avdelinger kan du velge mellom mer enn 150 000 produkter. Hver BAUHAUS kundeavis har nye, spennende kampanjer å se gjennom. I tillegg til salg i butikker driver BAUHAUS med netthandel.


Hvilke tilbud har BAUHAUS til salgs?

Enten du leter etter noe lite å oppbevare klærne i eller en stor bygg relatert vare, finner du det hos BAUHAUS. Finn en sterk og stilig ytterdør, maling av høy kvalitet, fliser til lave priser, og til og med en ny teppe! Uansett hvilket merke du leter etter, kan du finne flere kataloger og magasiner for å finne den perfekte matchen til produktet ditt. Alle BAUHAUS kundeaviser og tilbud publiseres her på Kundeavisogtilbud.no, og du kan lagre produkter til dine favoritter for å starte din handleliste. Følg med på ukens tilbud i kundeavisen for å gjøre et kupp.


Kan jeg bestille byggevarer på nett i BAUHAUS nettbutikk?

Det er flott å kunne besøke en av BAUHAUS filialer, men noen ganger er det lettere å bestille produkter på nett. Bor du på Vestlandet? Det kan være vanskelig å finne et sted nær deg, men du kan fortsatt dra nytte av gode rabatter ved å bruke nettbutikken. Hold øye med BAUHAUS reklameblad og kuponger på vår nettside eller via appen! For mer informasjon om å få kundekort, åpningstid for en bestemt butikk, eller for å se om det er søndagsåpent, sjekk www.bauhaus.no. BAUHAUS nettsiden har også god kundeservice via chat. Trenger du inspirasjon, råd, eller gode oppskrifter til et perfekt nytt interiør, ta kontakt!

Din nærmeste Bauhaus butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra Bauhaus og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. Bauhaus har 2 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 04-12-2023 til 10-12-2023. Denne uken kan du finne 0 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: Day massasjepistol akku 8,5v li-ion, Lysslynge LED 5 m, IP44 og Veggfeste! Selvfølgelig tilbyr Bauhaus et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Ålesund, Bergen, Drammen eller hvilken som helst annen butikk i Norge på Bauhaus nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i Bauhaus kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Bygg, for eksempel Jula, Obs Bygg eller Hageland. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos Bauhaus med en rabattkode. Sjekk nettsiden til Bauhaus for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om Bauhaus

Hvor finner jeg en Bauhaus butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Bauhaus butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Bauhaus butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Bauhaus nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Bauhaus butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Bauhaus filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Bauhaus butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Bauhaus har butikker i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Bauhaus?

Bauhaus har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Bygg har filialer i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Bauhaus butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon

Bauhaus kampanjer

🛍️ Bauhaus kundeaviser: 0
🆕 Nye tilbud: 0
🏷️ Kategori: Bygg
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 04/09/2023
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen