Kundeaviser fra Megaflis

Siste oppdatering av kundeavisen: 16.05.2022

Megaflis Kundeavis

Gyldig: 19 mai til 5 jun.

Denne Megaflis Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 11 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Megaflis og gjør en kupp hos Megaflis.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 24.297 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 18.663 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Megaflis kundeavis og tilbud

Megaflis er kjent for vellykket netthandel og et utrolig stort vareutvalg i sine 21 varehus fordelt på forskjellige byer i Norge. De fokuserer hovedsakelig på ett viktig mål: lave priser! Målet er å kjøpe inn mest mulig varer direkte fra produsent, for å kutte alle fordyrende mellomledd. Ved å kjøre fulle biler eller containere direkte fra produsenter til hovedlager, kan Megaflis redusere kostnadene radikalt for deretter å selge kvalitetsvarene svært billig til alle kunder. Megaflis kundeavis er alltid full av ny inspirasjon og gode tilbud!


Hvilke produkter kan jeg finne på salg hos Megaflis?

Er det en spesiell tid på året? Er det noe å feire? Megaflis benytter enhver anledning til å annonsere nye rabatter og kampanjer. Enten du er ute etter maling, fliser, en enkel dusj hylle eller større bygg varer, finner du et godt kupp på et kjent merke i Megaflis kundeaviser. Hvorfor ikke finne inspirasjon i nye kataloger og magasiner, og deretter sjekke siste brosjyre her på Kundeavisogtilbud.no? Du kan lagre favorittene dine ved å klikke på hjerteikonet, og starte din handleliste med en gang.


Har Megaflis en nettbutikk hvor jeg kan bestille på nett?

Tilbudene hos Megaflis er tilgjengelig for alle, du trenger ikke et spesielt kundekort for å handle i filialer eller via nettbutikk. Kundeavisen er også tilgjengelig på nett og viser deg ukens tilbud, oppskrifter til stilig interiør, og til og med tilbud som kun er til salgs på nett. Hold deg oppdatert med hvert reklameblad fra Megaflis ved å legge butikken til dine favoritter på nettsiden vår eller via appen, og gå aldri glipp av spesielle kuponger eller kampanjer! For mer informasjon om åpningstid til din lokale Megaflis og se om det er søndagsåpent, gå inn på www.megaflis.no.