Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Megaflis adresser og åpningstider

Se alle Megaflis adresser og de tilsvarende åpningstidene til Megaflis i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Megaflis i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Megaflis kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Megaflis i din by eller område, kan vi også henvise til Megaflis nettsiden.

Spørsmål og svar om Megaflis

Hvor finner jeg en Megaflis butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Megaflis butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Megaflis butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Megaflis nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Megaflis butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Megaflis filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Megaflis butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Megaflis har butikker i for eksempel Ålesund, Bergen og Fredrikstad.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Megaflis?

Megaflis har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Bygg har filialer i for eksempel Ålesund, Bergen og Fredrikstad. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Megaflis butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen