Kundeaviser fra Jula

Siste oppdatering av kundeavisen: 06.05.2022

Jula Kundeavis

Gyldig: 6 mai til 29 mai
Trender

Denne Jula Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 10 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Jula og gjør en kupp hos Jula.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 50.008 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 20.990 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Jula kundeavis og tilbud

Jula AB er en butikkjede som selger produkter til hus- og hytteeiere, hjemmefiksere, landbrukere og håndverkere. Jula kundeavis har et stort utvalg av varer, med verktøy og maskiner, el-artikler og belysning, hage, bil og garasje, fritid, hjem og husholdning, og mye mer. Med over 35 filialer i forskjellige byer over hele Norge, er de kjent for et dedikert fokus på lave priser og varierte kampanjer. Jula jobber også med netthandel og inkluderer spesial tilbud og rabatter på nett i hver Jula reklameblad. 


Hvilke ulike produkter kan jeg finne til salgs hos Jula?

Det er enormt mange kategorier i Jula’s nettbutikk og varehus. Leter du etter bygg og maling, produkter til bil og garasje, eller til og med klær og verneutstyr? Uansett hvilket prosjekt du har på gang hjemme, finner du riktig produkt i kundeavisen. Ukens tilbud er alltid en spesielt god pris, og det finnes alltid en lokal type salg i din nærmeste butikk. Ta en titt gjennom flere bygg kataloger og magasiner for å begynne å lage din handleliste her på Kundeavisogtilbud.no. Ikke gå glipp av nye Jula kampanjer og gjør et kupp!


Kan jeg bestille produkter på nett i Jula nettbutikk?

Er du lei av papirkundeaviser? Jula har en veldig intuitiv og brukervennlig nettbutikk hvor du kan nå mer om hvert enkelt produkt og merke, sjekke lagerstatus for ditt varehus, og bestille produkter som skal sendes til din hjemme adresse. Hvorfor ikke bli Jula medlem for å dra nytte av ditt personlige kundekort og sporadiske kuponger? Jula-nettstedet har også mye inspirasjon og artikler med gode råd, tips og oppskrifter for den perfekte løsningen til ditt prosjekt. Lagre Jula til dine favoritter i appen vår, og besøk www.jula.no for mer informasjon om åpningstid til din lokale butikk og for å se om det er søndagsåpent.