Kundeaviser fra Clas Ohlson

Siste oppdatering av kundeavisen: 03.05.2022

Clas Ohlson Kundeavis

Gyldig: 2 mai til 2 jun.

Denne Clas Ohlson Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 14 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Clas Ohlson og gjør en kupp hos Clas Ohlson.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 10.631 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 43.389 personer har brukt denne

Tilbud hos Clas Ohlson

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Clas Ohlson kundeavis og tilbud

Clas Ohlson er kjent for et stort utvalg varer med om lag 15 000 artikler, deriblant verktøy, elektronikk og hjelpemidler til hus, hjem og teknisk hobby. Kjeden har rundt 90 filialer i Norge, med stadig tilvekst og popularitet! Målet er å hjelpe og inspirere mennesker til å forbedre hverdagen sin ved å tilby smarte, enkle og praktiske løsninger til rimelig lave priser. Med butikker spredt over mange byer, vil du sannsynligvis ha kommet over en Clas Ohlson kundeavis. Tilbudene spenner fra ukens tilbud i kundeavisen til sesong kampanjer gjennom netthandel. Legg Clas Ohlson til dine favoritter for å dra nytte av fantastiske rabatter!


Hva slags produkter finner jeg på salg hos Clas Ohlson?

Et bedre spørsmål ville være hvilke produkter du ikke finner på salg. Clas Ohlson har et så variert vareutvalg, det kan være vanskelig å holde tritt med kun papir kundeaviser! Det er her Kundeavisogtilbud.no kommer inn for å hjelpe. Her kan du enkelt se og sammenligne de nyeste kampanjene, og til og med starte din online handleliste. Enten du er ute etter et spesifikt merke eller et uvanlig produkt, kan du finne ditt nye lampe, hagemøbler, pynteputer, elektronikk, eller DIY verktøy her. Oppbevaring er alltid et sterkt fokus på Clas Ohlson sin reklameblad, med løsninger for ditt kjøkken, garderobeskap og kildesortering.


Kan jeg bruke Clas Ohlson nettbutikk for å dra nytte av kampanjer?

Clas Ohlson har smarte interaksjoner mellom nettbutikk og lokal butikk. Du kan velge å bestille hjemlevering, eller du kan kjøpe produktene hjemmefra og hente dem i butikken din etter kun 2 timer! I tillegg kan du enkelt bli medlem av Clas Ohlson kundeklubb og bruke ditt kundekort til spesiale klubbpriser og kuponger. Bruk Kundeavisogtilbud.no og appen vår for å følge med på siste brosjyre, og ta en titt på www.clasohlson.com/no for åpningstid for din lokale butikk og om det er søndagsåpent.