Kundeaviser fra Hageland

Siste oppdatering av kundeavisen: 05.04.2022

Hageland Kundeavis

Gyldig: 5 apr. til 31 aug.
Trender

Denne Hageland Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 97 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Hageland og gjør en kupp hos Hageland.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 49.678 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 19.637 personer har brukt denne

Tilbud hos Hageland

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Hageland kundeavis og tilbud

Hageland er en stor hagesenter kjede som består av over 103 filialer i forskjellig byer i Norge. Hvert hagesenter har sin egen sjarm og ekspertise. Med et stort sortiment av planter, blomster og andre hagerelaterte varer, finner du alltid det grønne eller fargerike som du leter etter. Og det er derfor at vi publiserer Hageland kundeavis så rask som mulig hver uke! Hos Hageland vil du alltid finne gode rabatter på din favoritt merke eller vare til hage og hjem. Noen av tilbudene gjelder for alle Hagelands hagesentre, men stikker du inn ditt lokale hagesenter, kan du finne lokale kampanjer i tillegg. Husk å sjekke ukens tilbud for å gjøre et kupp!


Hva slags produkter finner jeg på tilbud hos Hageland?

Det kommer helt an på hvilken type grønne fingre du har. Enten du elsker å fylle huset med forskjellige typer planter eller du har et drivhus i hagen hvor du dyrker grønnsaker, er det noe for enhver smak. I reklameblad og kundeaviser finner du utvalgte varer som plantejord, tulipaner, og til og med salg av tilbehør for å gjøre hjemmet ditt enda koseligere. Hagesenter driver også med netthandel, så du kan til og med bestille produkter på nettbutikk, rett fra din handleliste. Hvis du er ute etter kvalitet og rimelige lave priser, så er dette hagesenteret for deg.


Er det verdt det å bli Hageland-medlem?

Visste du at det er mulig å registrere seg som medlem og få ditt eget kundekort? Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler, og i tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesong aktuelle råd, tips, og oppskrifter om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen. Følg med på eventuelle nye tilbud eller kuponger via Kundeavisogtilbud.no eller appen, og besøk www.hageland.no for å se hva som er åpningstid for din Hageland og om det er søndagsåpent.