Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Jula adresser og åpningstider

Se alle Jula adresser og de tilsvarende åpningstidene til Jula i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Jula i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Jula kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Jula i din by eller område, kan vi også henvise til Jula nettsiden.

Spørsmål og svar om Jula

Hvor finner jeg en Jula butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Jula butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Jula butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Jula nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Jula butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Jula filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Jula butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Jula har butikker i for eksempel Ålesund, Bergen og Fredrikstad.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Jula?

Jula har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Bygg har filialer i for eksempel Ålesund, Bergen og Fredrikstad. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Jula butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen