Kundeaviser fra Bik Bok

Siste oppdatering av kundeavisen: 19.05.2022

Bik Bok Kundeavis

Gyldig: 19 mai til 25 mai

Denne Bik Bok Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 1 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Bik Bok og gjør en kupp hos Bik Bok.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 55.892 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 19.853 personer har brukt denne

Tilbud hos Bik Bok

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Bik Bok kundeavis og tilbud

BikBok.com er en internasjonal, online motedestinasjon with physical shops in several cities. Den typiske Bik Bok-mote er trendbevisst, leken, og inspirerer med personlig stil og sprudlende livsstil. Fra baseplaggene som bør bo i enhver garderobe, til statement-pieces og de beste must-have plaggene. Bik Bok kundeavis er et dynamisk univers stappfullt av nyheter, inspirasjon og stiltips hver eneste uke. Du finner høy kvalitet og lave priser i tilbudene fra Bik Bok, og vi er sikre på at du vil elske de morsomme filialer å handle i, og den hendige nettbutikken. Kundeavisen kommer ikke på papir, men fersk på skjermen din i stedet. Gjør et kupp med Bik Bok!

 

Hva slags produkter finner jeg på tilbud hos Bik Bok?

Bik Bok kolleksjonen er spesielt rettet mot damemote i flere kategorier. Leter du etter den perfekte jeans, eller en fasjonabel t-skjorte og hettejakke kombinasjon? Uansett hva som står på din handlelisten, har Bik Bok omtrent alle kategorier klær du kan lete etter. Finn stilen i din favoritte kataloger og magasiner, og søk i netthandel for kategorien du leter etter. Bik Bok kampanjer kan variere per uke, så det anbefales å holde deg oppdatert på siste Bik Bok brosjyre via Kundeavisogtilbud.no. Gå aldri glipp av et sesong salg igjen!

 

Kan jeg handle på nett på Bik Bok, og er det en kundeklubb?

Bik Bok har en egen nettbutikk som er totaltilpasset og enkel å bruke. Hvis du vil prøve klær i en av butikkene, hvorfor ikke velge klikk og hent? Sørg for å melde deg inn i Bik Bok life kundeklubb for ditt helt eget kundekort, som vil gi deg fordeler som gratis levering, 5% bonus på handlen og andre eksklusive medlemstilbud. Ved å sammenligne Bik Bok sine rabatter via den hendige Kundeavisogtilbud.no appen, vil du alltid være den første som får vite om nye kundeaviser, kuponger eller andre spesial tilbud. Besøk www.bikbok.com/no for åpningstid for din nærmeste butikk og for å se om det er søndagsåpent.