Kundeaviser fra Floriss

Siste oppdatering av kundeavisen: 19.05.2022

Ingen kundeavis akkurat nå

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 35.141 personer har brukt denne

Tilbud hos Floriss

Lignende kundeaviser

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Floriss kundeavis og tilbud

Liker du blomster? Den største blomsterbutikk kjeden i Norge har tusenvis av dem for deg, for enhver anledning du kan tenke deg. Floriss kundeavis er en fargerik nettbrosjyre på nettsiden med alltid forskjellige ukens tilbud, medlemsfordeler og andre spesialrabatter.

Det finnes flere Floriss filialer spredt over byer i Norge, med kombinerte kampanjer og individuelle. Tilbudene er basert på de mest populære og ferske blomstene som finnes. Hvorfor ikke slippe å se gjennom kundeaviser, magasiner eller kataloger, og besøke en av butikkene i stedet?


Hva slags blomster og tilbud finner jeg hos Floriss?

Det kan være en overraskelse at Floriss også selger via netthandel og har en hendig nettbutikk! Med et stort utvalg av varer på lager kan du bestille online eller ringe en av butikkene for en hyggelig blomsterprat. Enten du leter etter et spesielt vase merke eller lave priser på blomster som er i sesong, finner du det i nettisidens reklameblad. Norske tulipaner, gemini, primula, eller perleblomst, gjør et kupp med hver ny salg av fargerike blomster.


Hva finner jeg i Floriss nettbutikk?

Vil du heller ta deg god tid hjemme og se gjennom utvalget av varer i nettbutikken? Det er nå enkelt å finne og se gjennom oppskrifter på en vakker bukett på nett. Du finner til og med dekoratørens anbefaling og bestselgere blant de forskjellige valgene! Hvorfor ikke legge Floriss til favoritt butikkene dine her på Kundeavisogtilbud.no eller via appen, slik at du alltid kan holde deg oppdatert med nye kuponger eller medlemsfordeler. For din lokale åpningstid, søndagsåpent detaljer, og for å få kundekort, kan du besøke nettsiden www.floriss.no.