Kundeaviser fra Coop Extra

Siste oppdatering av kundeavisen: 19.05.2022

Coop Extra Kundeavis

Gyldig: 12 mai til 19 mai

Denne Coop Extra Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 1 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Coop Extra og gjør en kupp hos Coop Extra.

Coop Extra Kundeavis

Gyldig: 15 mai til 21 mai

Denne Coop Extra Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 2 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Coop Extra og gjør en kupp hos Coop Extra.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 43.320 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 31.994 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Coop Extra kundeavis og tilbud

Det er ikke mange av oss som ikke kjenner en lokal Coop Extra butikk! Hver Coop Extra kundeavis er full av nye rabatter og kupp på ulike varer hver eneste uke. I tillegg til ukens tilbud, lager Extra også vakre magasiner med tema kupp i påsken, 17. Mai, sommermat, og selvfølgelig juleinspirasjon. I tillegg får du alltid 11% rabatt på all fersk frukt og grønnsaker. Extra har mange filialer i alle Norges byer, så sørg for å følge med på nye reklameblad og kampanjer.

 

Produkter som Coop Extra ofte har på tilbud

Coop Extra kundeaviser har alltid et stort utvalg av kjente dagligvarer som brød fra Hatting, snacks fra Kims, is fra Hennig Olsen, og nydelig ost fra Mon Ami. Kundeavisen er også kjent for lave priser på sin egen Xtra merke. Det er mange faste kampanjer for de som er Coop medlem, for eksempel på babypakke, rabatter på miljøvennlige handleposer, eller spesielle medlemstilbud. Salg av fargerike blomster, kjøkkenredskap, og til og med klær er ikke uvanlig i Extra butikker; utvalget av produkter er overraskende! Merket ‘billigmiddag’ inkluderer alltid flere av dine favoritter!

 

Coop Extra butikker og appen

Coop appen gir deg personlige kuponger av og til, og gjør ditt kundekort digitalt slik at du enkelt kan skanne det. De fleste av Extra sin matbutikker er søndagsåpent, så hvis du har glemt noe fra din handleliste, kan du fortsatt sjekke de nye kataloger på Kundeavisogtilbud.no for å få de nyeste tilbudene. Ikke glem å ta en titt på Extras spesielle oppskrifter for god mat rundt høytiden, du vil bli overrasket over hva du kan lage til en lav pris! Visste du at Coop kjeden tilbyr netthandel også? Sjekk www.coop.no/extra for mer informasjon om bærekraft, åpningstid, og hjemlevering.