Kundeaviser fra Europris

Siste oppdatering av kundeavisen: 15.05.2022

Europris Kundeavis

Gyldig: 15 mai til 21 mai

Denne Europris Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 2 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Europris og gjør en kupp hos Europris.

Europris Kundeavis

Gyldig: 28 mar. til 25 jun.
Trender

Denne Europris Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 38 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Europris og gjør en kupp hos Europris.

Europris Kundeavis

Gyldig: 4 mar. til 31 des.

Denne Europris Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 226 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Europris og gjør en kupp hos Europris.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 13.601 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 11.965 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Europris kundeavis og tilbud

Hvem kjenner ikke Europris? Med over 250 store filialer spredt over små og store byer i Norge, er Europris kundeavis utrolig populær å holde seg oppdatert med. Enten du leter etter klær og sko, rengjøringsprodukter, jernvare, hus og hjem, personlig pleie, dyremat, eller helt enkelt god dagligvarer, finner du et stort utvalg varer til lave priser her. Europris har ikke bare en ukentlig tilbudsavis, men også tema kataloger og magasiner. Følg godt med datoene på kundeaviser, noen produkter har ekstra store rabatter på bestemte ukedager!

 

Hvilke kampanjer og rabatter finner jeg i min Europris butikk?

Mulighetene er uendelige.. Og ukens tilbudene avhenger helt av årstiden! Påske, 17. mai, sommerferie, høst, halloween eller jul, du finner alt på din handleliste i det siste Europris reklameblad. Har du ikke tid til å gå inn til byen? Hvorfor ikke ta en titt på nettsidens nettbutikk og bestille hjemlevering! Spesielt for store produkter som tepper, oppbevaring og hagemøbler vil dette spare deg for massevis av innsats. Du kan også regne med salg av ditt favoritt merke av snacks, godteri og sjokolade i Europris butikkene. Du skal se, det er alltid en kampanje som vil vekke oppmerksomheten din hvis du holder et øye med kundeavisen!

 

Er det mulighet for å bli Europris medlem for ekstra rabatter?

Absolutt! Du kan melde deg inn på Europris Mer Kundeklubb for unike kjøp, netthandel, faste medlemspriser og til og med 365 dagers åpent kjøp. Det er også mulig å motta elektronisk kvittering med ditt registrerte kundekort. For mer informasjon om å bli medlem, oppskrifter på kaker, og nye kuponger, besøk nettsiden www.europris.no. Ved å trykke på ‘butikker’ kan du også finne åpningstid for Europris nær deg og sjekke når butikken din er søndagsåpent. Europris er en av få butikker som har spesiell søndagskupp, så husk å sjekke hver nye brosjyre via Kundeavisogtilbud.no eller rett og slett i appen vår.