Kundeaviser fra Coop Mega

Siste oppdatering av kundeavisen: 16.05.2022

Coop Mega Kundeavis

Gyldig: 16 mai til 21 mai

Denne Coop Mega Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 3 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Coop Mega og gjør en kupp hos Coop Mega.

Coop Mega Kundeavis

Gyldig: 15 mai til 21 mai

Denne Coop Mega Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 2 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Coop Mega og gjør en kupp hos Coop Mega.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 30.275 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 51.094 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Coop Mega kundeavis og tilbud

Mega er en av de mest populære butikkene i Coop kjeden. I motsetning til andre matbutikker, fokuserer Mega på fersk, lokal og tilberedt mat. Du kan selvfølgelig kjøpe dagligvarer her også! Men i Coop Mega kundeavis finner du tilbud fra bakeriet, slakteren og innebygd kjøkken. Mega har gode forbindelser med lokale kilder, så du kan stole på at fisk og brød er så ferskt som mulig. Coop Megas filialer har egen kundeaviser og er godt spredt over alle Norges byer, så du har tilgang til de siste kampanjer og rabatter!

 

De beste produktene på tilbud hos Coop Mega

Har du sett Coop Megas magasiner og kataloger? Du føler nesten at du er på en restaurant og ser på en meny! De har smart kombinert tilbudene på førsteklasses kvalitetsmat med andre dagligvarer som rengjøringsprodukter, babypakke og blomster. Men de fleste av oss er mest begeistret for salg av varm mat med favoritt ingredienser. Ferskvaredisken har et stort utvalg varer å velge mellom, og du vil kjenne igjen mange av dem fra kundeavisen. Du kan til og med lagre de tilberedte måltidene i Coop Mega brosjyre til dine favoritter eller starte en handleliste i Kundeavisogtilbud.no appen.

 

Coop Mega matinspirasjon og oppskrifter

Coop Mega-butikkene er flotte å gå rundt i for å finne inspirasjon til dine neste matlagingsplaner. Men selv om du ikke ønsker å gå i butikken, kan du også finne mye informasjon, kuponger og oppskrifter på www.coop.no/mega, samt åpningstid for butikken din og om det er søndagsåpent. Coop Mega har dessverre ikke nettbutikk enda og hjemlevering er ikke tilgjengelig, men Coop-kjeden har netthandel muligheter. Sørg for å bruke ditt Coop kundekort når du handler i en Mega butikk for å få ekstra lave priser. Sjekk siste reklameblad i appen og gjør en kupp!