Kundeaviser fra Scandinavian Park

Siste oppdatering av kundeavisen: 17.04.2022

Ingen kundeavis akkurat nå

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 43.718 personer har brukt denne

Tilbud hos Scandinavian Park

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Scandinavian Park kundeavis og tilbud

Scandinavian Park er et kjøpesenter i Handewitt Schleswig-Holstein i Tyskland. Senteret ligger ved europavei 45, om lag fem kilometer sør for den tysk-danske grensen. Det er ikke like i nærheten for nordmenn, men skal du reise til Danmark, Tyskland eller andre steder i Europa, er det lett å stikke innom! Scandinavian Park kundeavis har noe for enhver smak. Fantastiske øl, internasjonal brennevin, vellagrede viner og andre dagligvarer. Netthandel er ikke mulig fordi Scandinavian Park ikke har nettbutikk eller hjemlevering enda, men følg med i kundeavisen for ukens tilbud og store rabatter som er verdt å reise for!

 

Hvilke produkter har Scandinavian Park på tilbud?

Scandinavian Park har 200.000 m2 med grensehandel! Shoppingsenteret er hjertet og senteret i parken. Kjente partnere kompletterer bildet slik at sulten ikke tar overhånd selv om shoppingen tar lang tid eller besøkende kan ta et behagelig opphold på hotellet. Vil du ha deilig sjokolade, smakfullt brød og annen mat av høy kvalitet fra et merke du ikke har prøvd før? Med den nye nettsideløsningen kan du til og med bestille tilbudene på nett og hente de i butikken når du kommer dit. Til og med ikke-matvarer som gassflaske, magasiner og rengjøringsprodukter er til salgs til lave priser.

 

Er det verdt å ta en tur til Scandinavian Park?

For de siste kataloger, kuponger og kundeaviser, legg Scandinavian Park til favoritt butikkene dine på Kundeavistilbud.no eller ganske enkelt via appen. Spesielt hvis du tenker på å ta en tur sørover! Du trenger ikke kundekort for å handle, men du kan ta en titt på nettsiden for å gjøre deg kjent med de vanlige kampanjer. Bli kjent med et stort utvalg av varer med det nye reklameblad, og start din handleliste slik at den er klar når du skal reise. For åpningstid, oppskrifter, og om det er søndagsåpent, sjekk www.scandinativan-park.com/no.