Kundeaviser fra Meny

Siste oppdatering av kundeavisen: 17.05.2022

Meny Kundeavis

Gyldig: 18 mai til 21 mai

Denne Meny Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 3 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Meny og gjør en kupp hos Meny.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 49.148 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 29.974 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Meny kundeavis og tilbud

Hva står på menyen i dag? Sjekk siste Meny kundeavis for å samle litt inspirasjon til kveldens måltid! Disse matbutikker fokuserer på kvalitet og sunnere (men fortsatt velsmakende) alternativer i deres kataloger. Du kan velge mellom hjemlevering og til hent varene selv i en hendige nettbutikk, men butikkene er alltid en fornøyelse å besøke også. Meny fikk best-i-test ribben i år, som finnes blant et stort utvalg av varer i den kjente ferskvaredisken i utvalgte filialer. Hold øye med siste brosjyre for å se hvilken fisk som er i salg på fiske tirsdager!

 

Hvilke produkter finner du på tilbud og i kampanjer?

Meny liker å kalle favoritt produktene sine for ‘matskatter’, noe som passer veldig bra for en slik premium kvalitet til lave priser! Leter du etter kvalitets merke kjøttkaker, nystekt brød, eller en ny smak suppe fra Toro? Finn de beste kampanjer i det nyeste reklameblad, eller grav litt dypere i Meny kataloger for å finne standard rabatter til ukens middag. Du kan starte din handleliste her, men vi er sikre på at du finner flere smakfulle dagligvarer mens du handler! Uansett hvilken by du er i, finner du en lokal Meny hvor du kan gjøre en kupp.

 

Ekstra bonus på din handletur hos Meny

Sjekk din butikks åpningstid til, for du kan bruke ditt Trumf kundekort for å få ekstra bonus på handlekurven! Noen butikker er til og med søndagsåpent. For mer informasjon om netthandel og annen detaljer om spesifikke butikker, kan du besøke www.meny.no. Ikke glem å sjekke deres vakre magasiner for deilige oppskrifter å prøve hjemme. Bruk Kundeavisogtilbud.no eller appen for å se ukens tilbud og velg dine favoritter ved å trykke på hjerte ikonet. Tilbudene og kampanjer er praktisk lagret for deg!