Black Friday tilbud fra Meny

Se alle tilbudene her

Black Friday kundeaviser fra Meny

Siste oppdatering av kundeavisen : 28.05.2023

Meny Kundeavis

Gyldig: 30 mai til 3 jun.

Denne Meny Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 2 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Meny og gjør en kupp hos Meny.

Hold meg oppdatert store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Meny kundeavisen er online?
Allerede 20.442 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Meny kundeavisen er online?
Allerede 38.349 personer har brukt denne

Black Friday Meny kupp og tilbud med fantastiske rabatter

Sjekk de siste Meny Black Friday tilbudene og dra nytte av den overraskende rabatten! Du kan finne en samling av ulike kampanjer og tilbud fra Meny på Kundeavisogtilbud.no, på Black Friday 2022 siden. Så snart vi mottar en ny Black Friday kupp, legger vi den ut på nettet. Har du ikke funnet den ideelle kupp i Black Friday salget? Det enorme salget fortsetter med Cyber Monday Meny tilbudene på mandag! Abonner på Meny nyhetsbrevet nå, slik at du blir den første som får vite om Black Friday kampanje, kundeavisen og de populære tilbudene for Meny. For mer informasjon om (online) kundeaviser, og for åpningstider for Meny butikkene, vennligst sjekk Meny website.

Ofte stilte spørsmål om Black Friday fra Meny

Når starter Black Friday salget på Meny?

Årets Black Friday tilbudene på Meny vil være tilgjengelige fra omtrent 25. november 2022. Nyt Black Friday salget hele uken! Rabatter og kampanjer er gyldige i butikk og på Meny nettstedet. Meny Kundeavis gyldig fra 30-05-2023 til 03-06-2023 handler helt om Black Friday.

close-icon close-icon

Hva er de beste Meny Black Friday tilbudene?

Black Friday vil være fantastisk i år hos Meny med ulike tilbud og rabatter på opptil 50%! Sjekk ut de tre beste tilbudene akkurat nå:
ÅRETS FERSKE MAKRELL


Nystekt kanelknute


Sørlandschips chips

close-icon close-icon

Når vil Menys Black Friday tilbudene bli levert hjem?

Under Black Friday salget vil kjøpet ditt bli sendt av Meny så snart som mulig. Dessverre kan det ta litt lengre tid enn normalt, på grunn av det store antall bestillinger. Ta en titt på Meny nettstedet for mer informasjon og gjeldende leveringstider.

close-icon close-icon

Meny Black Friday kupp

🖤 Black Friday kupp: 124
💰 Meny Black Friday rabatt: 0
🛍️ Black Friday kundeaviser: 2