Kundeaviser fra Skeidar

Siste oppdatering av kundeavisen: 27.06.2022

Skeidar Kundeavis

Gyldig: 27 jun. til 3 jul.

Denne Skeidar Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 4 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Skeidar og gjør en kupp hos Skeidar.

Skeidar Kundeavis

Gyldig: 8 jun. til 30 jun.

Denne Skeidar Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 1 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Skeidar og gjør en kupp hos Skeidar.

Skeidar Kundeavis

Gyldig: 3 mai til 31 aug.

Denne Skeidar Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 62 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Skeidar og gjør en kupp hos Skeidar.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 26.878 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 43.677 personer har brukt denne

Tilbud hos Skeidar

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Skeidar kundeavis og tilbud

Skeidar har hjulpet nordmenn med å få det fint hjemme siden 1912, og tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger. Holder du deg oppdatert med interiør kundeaviser, har du utvilsomt kommet over Skeidar kundeavis! Skeidar filialer er spredt utover mindre og større byer over hele Norge. Fra ukens tilbud i kundeavisen til langvarige kampanjer på internett, det er verdt det å lagre Skeidar til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud.no. Er du ute etter en ny sofa, spisestoler eller hagemøbler? Gjør et kupp ved å følge med på de siste tilbudene!


Hvilke produkter er populære på salg hos Skeidar?

Leter du etter et bestemt interiørprodukt, eller et bestemt merke? Skeidar har et stort utvalg av varer, blant annet møbler, tepper, oppbevaring, belysing og sengetøy. Har du produkter som en plissegardin, overmadrass, en sjenk eller garderobeskap på din handleliste? Sjansen er stor for at du finner den hos Skeidar, og hvis du følger med på siste brosjyre kan du til og med finne den på salg. Vi er alltid på utkikk etter kvalitetsvarer til lave priser! Skeidar har kataloger og magasiner med kvalitetsmerker tilgjengelig i butikken, slik at du kan ta den riktige avgjørelsen om dine favoritter.


Tilbyr Skeidar tjenester som netthandel og hjemlevering?

Svaret er heldigvis ja! Hvis du er ute etter å kjøpe noe stort eller tungt kan det være lettere for deg å bruke Skeidar sin nettbutikk og bestille hjemlevering. Du kan også enkelt melde deg inn i kundeklubben Skeidar Pluss for å bli medlem og få eksklusive tilbud, kuponger og rabatter med ditt kundekort. Hold deg oppdatert med nye kampanjer i tilbudsaviser og netthandel her på Kundeavisogtilbud.no eller via appen, og sjekk www.skeidar.no for åpningstid for din lokale butikk og om det er søndagsåpent!